Beoordeling:  

Dit artikel kan helaas niet besteld worden.

Het schandaal

John Sandford

prijs: € 9.99

368 pagina's, Paperback

ISBN: 9789400504233


Over het boek

Politiek. Moord. Een schandaal./br>
Een invloedrijke senator wordt betrapt met zeer belastend materiaal op zijn computer. De gouverneur gelooft echter in zijn onschuld, want de senator is veel te intelligent om zoiets te laten gebeuren. Het zaakje stinkt.
Het spoor van Lucas Davenports onderzoek leidt naar een politieke regelaar die van de aardbodem verdwenen lijkt te zijn, daarna - wat verontrustender is - naar de politie van Minneapolis zelf, en uiteindelijk - het meest beangstigende - naar een vrouw die zelfs Machiavelli nog een paar lesjes in manipulatie zou kunnen geven. Deze steenrijke erfgename heeft uitgesproken ideeën over hoe het er op de wereld aan toe zou moeten gaan, plus het geld, het meedogenloze karakter en de koelbloedigheid om dit te laten gebeuren.

Moord. Een schandaal. Politiek. En een steenrijke erfgename die op allerlei manieren heel gevaarlijk is.

De hel is losgebroken in Washington. Een invloedrijke senator wordt betrapt met iets heel, heel ergs op zijn computer. De gouverneur kan het niet geloven, want de senator is daar veel te intelligent voor, ook al is hij van de oppositie. Het zaakje stinkt…
Als Davenport de zaak onderzoekt, leidt het spoor naar een politieke regelaar die van de aardbodem verdwenen lijkt te zijn, daarna – wat verontrustender is – naar de politie van Minneapolis zelf, en uiteindelijk – het meest beangstigende – naar een vrouw die zelfs Machiavelli nog wel een paar lesjes in manipulatie zou kunnen geven. Ze heeft uitgesproken ideeën over hoe het er op de wereld aan toe zou moeten gaan, plus het geld, het meedogenloze karakter en de koelbloedigheid om dit te laten gebeuren.
TitelHet schandaal
Auteur(s)John Sandford, John Sandford
Vertaler(s)Martin Jansen in de Wal, Martin Jansen in de Wal
Ondertiteleen Lucas Davenport-thriller
ISBN9789400504233
Afmetingen236x154x30 mm
Aantal pagina's368
UitgeverA.W. Bruna Uitgevers
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdNiet meer leverbaar
Prijs€ 9.99
BindwijzePaperback
Gewicht539 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!