Beoordeling:  

Dit artikel kan helaas niet besteld worden.

Witte ruis

Ake Edwardson

prijs: € 19.95

312 pagina's, Paperback

ISBN: 9789400502789


Over het boek

Erik Winter is met zijn gezin naar Spanje verhuisd. Hij heeft een hersenbloeding gehad en is daarvan na twee jaar redelijk hersteld, al heeft hij er een chronische vorm van tinnitus aan overgehouden en wordt hij gekweld door nachtmerries. Hierdoor drinkt hij meer dan goed voor hem is. Hij keert terug naar zijn vertrouwde team in Göteborg, waar hij te maken krijgt met een zeer akelige moordzaak op het eiland Amundön in het zuiden van de stad. Een vrouw en haar twee kleine kinderen zijn doodgestoken in hun huis. Wonder boven wonder is de baby nog in leven; het meisje heeft alleen uitdrogingsverschijnselen. De kranten in de brievenbus doen vermoeden dat ze het drie dagen heeft overleefd, maar dat is medisch gezien niet waarschijnlijk. Vreemd genoeg is de speen van het kindje verdwenen Wie pleegde deze hartverscheurende moord? En waarom werd het leven van de baby gespaard? Met Witte ruis schreef de Scandinavische meesterverteller Åke Edwardson een subliem opgebouwde, sfeervolle en uiterst spannende nieuwe thriller in de verslavende reeks over inspecteur Erik Winter.
Erik Winter is met zijn gezin naar Spanje verhuisd. Hij heeft een hersenbloeding gehad en is daarvan na twee jaar redelijk hersteld, al heeft hij er een chronische vorm van tinnitus aan overgehouden en wordt hij gekweld door nachtmerries. Hierdoor drinkt hij meer dan goed voor hem is.
Hij keert terug naar zijn vertrouwde team in Göteborg, waar hij te maken krijgt met een zeer akelige moordzaak op het eiland Amundön in het zuiden van de stad.

Een vrouw en haar twee kleine kinderen zijn doodgestoken in hun huis. Wonder boven wonder is de baby nog in leven; het meisje heeft alleen uitdrogingsverschijnselen. De kranten in de brievenbus doen vermoeden dat ze het drie dagen heeft overleefd, maar dat is medisch gezien niet waarschijnlijk. Vreemd genoeg is de speen van het kindje verdwenen...

Wie pleegde deze hartverscheurende moord? En waarom werd het leven van de baby gespaard?Met Witte ruis schreef de Scandinavische meesterverteller Åke Edwardson een subliem opgebouwde, sfeervolle en uiterst spannende nieuwe thriller in de verslavende reeks over inspecteur Erik Winter.
TitelWitte ruis
Auteur(s)Ake Edwardson
Vertaler(s)Elina van der Heijden, Wiveca Jongeneel
Ondertiteleen Erik Winter thriller
ISBN9789400502789
Afmetingen236x155x30 mm
Aantal pagina's312
UitgeverA.W. Bruna Uitgevers
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdNiet meer leverbaar
Prijs€ 19.95
BindwijzePaperback
Gewicht552 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!