Beoordeling:  

Dit artikel kan helaas niet besteld worden.

King en Maxwell

David Baldacci

prijs: € 15.00

344 pagina's, Paperback

ISBN: 9789400501164


Over het boek

In eerste instantie lijkt het een tragisch, maar verder niet bijzonder verhaal. De Amerikaanse tiener Tyler Wingo krijgt te horen dat zijn vader, die militair is, is gesneuveld in Afghanistan. Maar dan gebeurt er iets wat onmogelijk zou moeten zijn: Tyler ontvangt een bericht van zijn vader, zogenaamd na zijn dood.
Tyler roept de hulp in van priv├ędetectives Sean King en Michelle Maxwell om het mysterie rond de dood van zijn vader op te lossen. Het onderzoek van de voormalig Secret Service-agenten roept allerlei zeer prangende vragen op. Zou Tylers vader inderdaad nog in leven zijn? Wat was eigenlijk zijn missie? En is Tyler mogelijk het volgende doelwit?
Al snel beseffen Sean en Michelle dat ze zich in een wespennest hebben gestort dat veel groter en gevaarlijker is dan ze ooit hadden kunnen vermoeden. Hun zoektocht naar de waarheid leidt hen naar een zaak die het daglicht nooit mag aanschouwen, en naar de machtige mannen die alles op het spel zullen zetten om dat te bewerkstelligen.
Om Tyler te helpen en te beschermen, zullen Sean en Michelle hun eigen levens op het spel moeten zetten.
Priv├ędetectives Sean King en Michelle zijn terug. Opnieuw komen de onverstoorbare King en de opvliegende Maxwell een complot op het spoor dat hen in groot gevaar brengt. Maar niets en niemand kan de twee tegenhouden om de waarheid boven water te krijgen
TitelKing en Maxwell
Auteur(s)David Baldacci
Vertaler(s)Jolanda te Lindert
ISBN9789400501164
Afmetingen235x155x33 mm
Aantal pagina's344
UitgeverA.W. Bruna Uitgevers
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdNiet meer leverbaar
Prijs€ 15.00
BindwijzePaperback
Gewicht608 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!

Het lijkt er op dat u geen PDF plugin in uw browser heeft. Geen nood, u kunt hier klikken om de pdf te downloaden.