Beoordeling:  
Levertijd: Direct (on-line)

Meester Dood E-Boek

Ria Maes

prijs: € 12.99

183 pagina's, ePUB met digitaal watermerk

ISBN: 9789089247292


E-boek Dit is een E-boek. Om dit boek te kunnen lezen heeft u een e-reader nodig. U kunt het boek direct na het afrekenen downloaden.

Over het boek

'We wish you so much success with your remarkable book.' - Nicci French 'Beste lezer, Wij kennen elkaar, jij en ik. De reis van het leven maken we samen, vanaf de dag van je geboorte. Voor jou kan die reis niet lang genoeg duren en daarom probeer je mij angstvallig te ontwijken en van je af te houden. Je praat niet over mij, moffelt me weg. En toch… op een dag kijken jij en ik elkaar recht in de ogen. Het lot daaraan ontkomt geen mens. Vrees mij niet, maar aanvaard mijn komst. Zeer genegen, Meester Dood' Na de zaak Pan worstelt wetsdokter Tom Beckx meer dan ooit met zichzelf en zijn duistere verleden. Als hem van hogerhand psychiatrische hulp wordt opgedrongen, is hij hier hoegenaamd niet blij mee. Door het graven in zijn verleden lijkt hij de grip op het heden te verliezen. Hierdoor is zijn blik vertroebeld en ziet hij geen patroon in een aantal moorden die ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben
TitelMeester Dood
Auteur(s)Ria Maes, Ria Maes, Aron Wade, Aron Wade
ISBN9789089247292
Aantal pagina's183
UitgeverHoutekiet
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdDirect (on-line)
Prijs€ 12.99
BindwijzeePUB met digitaal watermerk

  subliem

Geschreven op vrijdag 5 april 2019 door Justine Koster
De dood is ongrijpbaar, de dood hoort bij het leven en je weet nooit wanneer Meester dood jou een bezoek komt brengen. Je weet het als je hem ziet. Het boek Meester dood is een vervolg op het boek ?Pan? wat ik niet gelezen. Maar zo heel af en toe wordt er terug gegrepen naar dit boek, maar het is prima te lezen zo los van elkaar. We beginnen in Bagdad waar Arkam de ?dood? tegenkomt, hem recht in de ogen kijkt en op de vlucht slaat. Maar terwijl je dit leest, lees je ook dat je de dood niet voor kan zijn. Het volgende hoofdstuk brengt ons naar het plaatsje Nijlen. Daar is zo rond 1987 een serieverkrachter aan het werk. Als we dan weer terug in het heden zijn zien we rechercheur Raoul kennismaken met Alexandra, zijn nieuwe partner. Samen krijgen ze gelijk te maken met een reeks doden die op het eerste gezicht heel natuurlijk lijken. De wetsdokter Tom heeft het moeilijk na de gebeurtenissen in het boek ?Pan? en het verleden laat hem niet los. Dit alles bij elkaar maakt het verhaal heel menselijk, en hoe verder je komt in het verhaal, hoe meer je jezelf vertrouwd maakt met de personages. Het verhaal zit geweldig mooi en goed in elkaar. Met mooie citaten en volzinnen is het een genot om te lezen. Het zijn veel puzzelstukjes die allemaal een plekje moeten hebben, voor de lezer soms even zoeken, wat dieper nadenken maar uiteindelijk, als de puzzel klaar is blijf je verbaasd achter. Zelf ben ik heel benieuwd naar het vorige deel ?Pan? en ik hoop dat er nog een vervolg komt zodat we Raoul, Alexandra en Tom nog beter leren kennen. Meester Dood is origineel verhaal wat je niet zomaar loslaat.
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!