Beoordeling:  

Dit artikel kan helaas niet besteld worden.

Verraders

Giorgio Scerbanenco

prijs: € 18.90

Paperback

ISBN: 9789076270890


Over het boek

Milaan, een kanaal, een mistige nacht. 'Ik ga even een sigaret roken,' zegt ze en ze stapt uit de auto. Achterin de Fiat 1300 zit een ouder koppel, volgevreten en weerloos. Een duw. De auto glijdt het kanaal in en zinkt. Zij zijn niet de enigen die verdrinken. Onderhuids in het ogenschijnlijk vredige Milaan woedt een gewelddadige handel in drugs en seks en wapens. De zelf niet al te vredelievende Duca Lamberti vindt de verbanden tussen de handel en de moorden.
Milaan, een kanaal, een mistige nacht. 'Ik ga even een sigaret roken,' zegt ze en ze stapt uit de auto. Achterin de Fiat 1300 zit een ouder koppel, volgevreten en weerloos. Een duw. De auto glijdt het kanaal in en zinkt.
Zij zijn niet de enigen die verdrinken. Onderhuids in het ogenschijnlijk vredige Milaan woedt een gewelddadige handel in drugs en seks en wapens.
De zelf niet al te vredelievende Duca Lamberti vindt de verbanden tussen de handel en de moorden.

TitelVerraders
Auteur(s)Giorgio Scerbanenco, Giorgio Scerbanenco
Vertaler(s)Rianne Aarts, Rianne Aarts
ISBN9789076270890
Afmetingen192x132x24 mm
Uitgever
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdNiet meer leverbaar
Prijs€ 18.90
BindwijzePaperback
Gewicht309 gram
Voeg een recensie toe »

   ...

Geschreven op vrijdag 3 juli 2015 door Maarten Moll (Het Parool)
De pers over Scerbanenco's MOORD OP SCHOOL: Het is weer eens verfrissend om een politieroman te lezen uit een pre-CSI-periode, waarin er nog echt gespeurd moest worden. Geen gedoe met DNA of andere hoogstaande technieken. Wel een lekker humeurige, niet ruimdenkende inspecteur. En die Giorgio Scerbanenco kan een potje schrijven.