Beoordeling:  

Dit artikel kan helaas niet besteld worden.

De rib van Adam

Antonio Manzini

prijs: € 18.90

300 pagina's, Paperback

ISBN: 9789076270838


Over het boek

De rib van Adam Commissaris Rocco Schiavone - vicequestore Schiavone - ziet er geen been in om gestolen goederen te verkopen, als dat niet opvalt. Hij moet ook wel want hij draagt uitsluitend Clarks, en die kunnen niet tegen de sneeuw in Aosta. Als iemand hem niet aanstaat slaat hij er al gauw op los. Of hij laat een dader die hem wel bevalt gewoon lopen. Hij heeft een hekel aan sneeuw en heeft een moeizame verhouding met vrouwen. Maar hij heeft ook goede kanten. Het is maart en het sneeuwt toch. Een 35-jarige huisvrouw heeft zich verhangen. Of is ze opgehangen? De keuken is overhoop gehaald en een doos met juwelen is verdwenen. De werkster vindt mevrouw Baudo hangend aan een kroonluchter. Moord? Schiavone wordt erop gezet. En ondanks problemen met opgeschoten jongeren en lamlendige agenten en ondanks de sneeuw lost hij de zaak op. Antonio Manzini (Roma, 1964) was aanvankelijk bekend als acteur en scenarist. Op televisie heeft hij vaak de rol van speurder gespeeld. In 2005 verschijnt zijn eerste roman, Sangue marcio. Daarna heeft hij met Niccolò Ammaniti drie verhalen geschreven. Zijn eerste thriller met Commissaris Schiavone is Zwarte piste (Serena Libri, 2013), nu gevolgd door De rib van Adam (La costola di Adamo, 2014).
De rib van Adam
Commissaris Rocco Schiavone - vicequestore Schiavone - ziet er geen been in om gestolen goederen te verkopen, als dat niet opvalt. Hij moet ook wel want hij draagt uitsluitend Clarks, en die kunnen niet tegen de sneeuw in Aosta.
Als iemand hem niet aanstaat slaat hij er al gauw op los. Of hij laat een dader die hem wel bevalt gewoon lopen. Hij heeft een hekel aan sneeuw en heeft een moeizame verhouding met vrouwen. Maar hij heeft ook goede kanten.
Het is maart en het sneeuwt toch. Een 35-jarige huisvrouw heeft zich verhangen. Of is ze opgehangen? De werkster vindt mevrouw Baudo hangend aan een kroonluchter. De keuken is overhoop gehaald en een doos met juwelen is verdwenen. Moord?
Schiavone wordt erop gezet. En ondanks problemen met opgeschoten jongeren en lamlendige agenten en ondanks de sneeuw lost hij de zaak op.

Antonio Manzini (Roma, 1964) was aanvankelijk bekend als acteur en scenarist. Op televisie heeft hij vaak de rol van speurder gespeeld. In 2005 verschijnt zijn eerste roman, Sangue marcio. Daarna heeft hij met Niccolò Ammaniti drie verhalen geschreven.
Zijn eerste thriller met Commissaris Schiavone is Zwarte piste (Serena Libri, 2013), nu gevolgd door De rib van Adam (La costola di Adamo, 2014).
TitelDe rib van Adam
Auteur(s)Antonio Manzini
Vertaler(s)Rianne Aarts
ISBN9789076270838
Afmetingen190x130x26 mm
Aantal pagina's300
UitgeverSerena Libri
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdNiet meer leverbaar
Prijs€ 18.90
BindwijzePaperback
Gewicht345 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!