Beoordeling:  
Levertijd: 2-3 werkdagen

De schreeuw van de zeearend - Millennium 7

Karin Smirnoff

prijs: € 24.99

432 pagina's, Paperback

ISBN: 9789056727505


Over het boek

Lisbeth Salander is terug!

In de wildernis van het hoge noorden van Zweden, buiten het zicht van de media en het grote publiek, zien grote rijke bedrijven hun kansen om onontgonnen gebied te ontwikkelen en te exploiteren. De enorme toestroom van nieuw geld trekt ook criminele bendes aan die in de schaduw opereren.

Lisbeth Salander is naar het noorden gereisd om een verbroken familieband te herstellen met een nichtje. Mikael Blomkvist is op weg naar de bruiloft van zijn dochter, maar raakt betrokken bij een zaak die zijn familie bedreigt en hem terugbrengt naar de onderzoeksjournalistiek. Het duurt niet lang voordat hun paden weer kruisen en ze meegesleept worden in zaken die het daglicht niet kunnen verdragen.

De schreeuw van de zeearend is het zevende deel in de iconische en zeer succesvolle Millennium-serie die Stieg Larsson ooit begon. Na zijn drie delen is de serie met drie boeken voortgezet door David Lagercrantz. Nu is het stokje doorgegeven aan de Zweedse bestsellerauteur Karin Smirnoff. 

Lisbeth Salander is terug in een ijzingwekkend en uiterst actueel vervolg in de Millennium-serie, geschreven door de Zweedse bestsellerauteur Karin Smirnoff.  

TitelDe schreeuw van de zeearend - Millennium 7
Auteur(s)Karin Smirnoff
Vertaler(s)Edith Sybesma
ISBN9789056727505
Afmetingen215x140x30 mm
Aantal pagina's432
UitgeverSignatuur
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 24.99
BindwijzePaperback
Gewicht482 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!