Beoordeling:  
Levertijd: 2-3 werkdagen

Mimic

Daniel Cole

prijs: € 18.99

660 pagina's, Paperback

ISBN: 9789049808655


Over het boek

Dwarsligger 718 is Mimic van Daniel Cole, een knaller van een serial killer thriller. Van de schrijver van de Ragdoll-trilogie. Hij moordt voor zijn kunst. Zij wordt zijn meesterwerk.

1989. Rechercheur Benjamin Chambers is op het spoor van een seriemoordenaar die met de lichamen van zijn slachtoffers beroemde kunstwerken imiteert. Als Chambers dit onderzoek bijna met zijn leven moet bekopen, loopt de zaak vervolgens dood door gebrek aan bewijs. De moordenaar verdwijnt, zijn verzameling onafgemaakt.

1996. Rechercheur Jordan Marshall heeft zich in rap tempo omhooggewerkt binnen de Londense politie. Ze heeft nieuw bewijs verzameld in de oude zaak en voegt zich bij Chambers en zijn partner om het dossier te heropenen. Maar het onderzoek brengt een nieuwe golf van gruweldaden met zich mee…

Mimic is van begin tot eind een verslavende leeservaring, met geweldige personages en een bloedstollend spannende plot.

Over de Ragdoll-serie:

5 sterren ‘Cole typeert zijn personages meesterlijk en blinkt uit in het bedenken van intrigerende, gecompliceerde moorden. Een thriller van het hoogste niveau.’ – VN Detective & Thrillergids

‘Voor lezers met stalen zenuwen.’ – Noordhollands Dagblad

‘Spanning, prettig zwartkomisch, onvoorspelbaar.’ – De Telegraaf

Mimic van Daniel Cole is van begin tot eind een verslavende leeservaring. Hij moordt voor zijn kunst. Zij wordt zijn meesterwerk. Van de auteur van de Ragdoll-trilogie.
TitelMimic
Auteur(s)Daniel Cole
ISBN9789049808655
Afmetingen120x83x18 mm
Aantal pagina's660
UitgeverDwarsligger
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 18.99
BindwijzePaperback
Gewicht139 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!