Beoordeling:  
Levertijd: 2-3 werkdagen

Gerechtigheid

Stieg Larsson

prijs: € 15.00

Paperback

ISBN: 9789049808099


Over het boek

Dwarsligger 677 is Gerechtigheid, de razend spannende ontknoping van de Millennium-trilogie van Stieg Larsson. Winnaar van de Glazen Sleutel, voor de beste Scandinavische misdaadroman.

Mikael Blomkvist is een charmante man en een kritische journalist, en uitgever van het tijdschrift Millennium. Lisbeth Salander is een jonge, gecompliceerde, uiterst intelligente vrouw met zwartgeverfd haar, piercings en tatoeages en ze is een hacker van wereldklasse. Lisbeth Salander heeft een levensbedreigende aanslag overleefd en wordt in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, evenals de man die verantwoordelijk is voor haar duistere verleden: Alexander Zalachenko. Salander wordt verdacht van moord en door de media is ze neergezet als een psychopaat en satanist. Alleen Blomkvist is nog steeds overtuigd van haar onschuld. Hij ontdekt de relatie tussen het verleden van Salander, vrouwenhandel en de Zweedse veiligheidsdienst en wil daarover publiceren. Maar wil Salander wel meewerken? Ze vertrouwt niemand. Uiteindelijk moet ze voor de rechtbank verschijnen. Zal het recht zegevieren?

‘Alleen de rechtszaak aan het slot van Gerechtigheid is de vijf sterren al dubbel en dwars waard. Prachtig hoe alles bij elkaar komt.’ – 5 sterren in VN Detective & Thrillergids

Gerechtigheid is de razend spannende ontknoping van de Millennium-trilogie van Stieg Larsson. Winnaar van de Glazen Sleutel, voor de beste Scandinavische misdaadroman.
TitelGerechtigheid
Auteur(s)Stieg Larsson
ISBN9789049808099
Afmetingen120x83x25 mm
UitgeverDwarsligger
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 15.00
BindwijzePaperback
Gewicht185 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!