Beoordeling:  
Levertijd: 2-3 werkdagen

Het veilige huis

Anna Downes

prijs: € 18.99

Paperback

ISBN: 9789049808075


Over het boek

Dwarsligger 673 is Het veilige huis van Anna Downes, een onheilspellende thriller over een gezin dat er alles voor over heeft om de schone schijn op te houden.

Emily Proudman krijgt een uniek aanbod van haar baas: verhuizen naar zijn prachtige landgoed in Frankrijk om daar zijn vrouw te helpen bij de verzorging van hun kind. Het lijkt de perfecte kans om haar rommelige leven in Londen achter zich te laten en opnieuw te beginnen. Maar al snel krijgt Emily het gevoel dat haar charismatische werkgevers haar niet alles hebben verteld en dat er achter de idylle duistere geheimen schuilgaan. Waarom woont het gezin zo geïsoleerd? Waarom praat de dochter niet en wil ze niet aangeraakt worden? En waarom wordt er ’s nachts gefluisterd? Hoe meer Emily te weten komt, hoe meer ze beseft dat het paradijselijke leventje weleens een gevangenis zou kunnen worden waaruit ontsnappen onmogelijk is…

Het veilige huis van Anna Downes is een onheilspellende thriller over een gezin dat er alles voor over heeft om de schone schijn op te houden.
TitelHet veilige huis
Auteur(s)Anna Downes
ISBN9789049808075
Afmetingen120x83x19 mm
UitgeverDwarsligger
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 18.99
BindwijzePaperback
Gewicht135 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!