Beoordeling:  
Levertijd: 2-3 werkdagen

Varg Veum. Laat de kinderen tot mij komen

Gunnar Staalesen

prijs: € 13.99

504 pagina's, Paperback

ISBN: 9789049808051


Over het boek

Dwarsligger 695 is Laat de kinderen tot mij komen van Gunnar Staalesen, een deel uit de Varg Veum-serie dat los is te lezen. Voor de liefhebbers van Jo Nesbø, Stieg Larsson en Henning Mankell.

Op een ochtend wordt Varg Veum door de politie van zijn bed gelicht, op verdenking van betrokkenheid bij een pedofielennetwerk. Hoewel hij weet dat hij onschuldig is en alle beschuldigingen ontkent, staat hij er niet best voor als er op zijn computer kinderporno wordt aangetroffen en er bovendien beeldmateriaal is gevonden waarin hijzelf in een compromitterende pose te zien is.

Wanhopig probeert Veum te bedenken wie hem in de val heeft gelokt. Voor de politie staat zijn schuld echter vast en hij wordt in staat van beschuldiging gesteld. Veum ziet nog maar één optie: ontsnappen uit het politiebureau. Achtervolgd door zowel politie als een onbekende vijand probeert hij er op eigen houtje achter te komen wie de ware schuldige is.

‘Staalesen heeft een vlijmscherpe pen en Veums gevoel voor humor is onweerstaanbaar.’ – Hebban.nl

‘Staalesen brengt op meesterlijke wijze het slechtste uit de Noorse samenleving aan het licht.’ – Publishers Weekly, starred review

‘Staalesen is een van mijn favoriete Scandinavische auteurs.’ – Ian Rankin

‘Staalesen brengt op een voortreffelijke manier actuele onderwerpen onder de aandacht, zoals de vluchtelingencrisis en kindermisbruik in Laat de kinderen tot mij komen. Verwacht geen wilde actiescènes of bloederige taferelen. Dit boek moet het hebben van een onderhuidse spanning, die tot aan het onverwachte einde aanwezig blijft. De plot zit ontzettend goed in elkaar, want raden hoe dit verhaal in elkaar zit is bijna onmogelijk. Dit is een ouderwetse detective die het moet hebben van gedegen speurwerk.’ – ThrillZone.nl

Laat de kinderen tot mij komen van Gunnar Staalesen is een Scandinavische thriller en een deel uit de Varg Veum-serie dat los is te lezen.
TitelVarg Veum. Laat de kinderen tot mij komen
Auteur(s)Gunnar Staalesen
ISBN9789049808051
Afmetingen120x82x15 mm
Aantal pagina's504
UitgeverDwarsligger
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 13.99
BindwijzePaperback
Gewicht108 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!