Beoordeling:  
Levertijd: 2-3 werkdagen

Een perfecte oppas + In de tuin van het beest DL

Leïla Slimani

prijs: € 15.00

Paperback

ISBN: 9789049807528


Over het boek

De perfecte oppas & In de tuin van het beest zijn twee Franse bestsellers van Leïla Slimani, gebundeld in dwarsligger 627.

Myriam wil haar baan als advocaat hervatten. In Louise vindt ze de perfecte oppas, totdat zij vreemde trekjes begint te vertonen. Het benauwt Myriam, maar ze sust haar gevoel van onbehagen. Als ze uiteindelijk doorheeft wat Louise drijft, is het te laat.

Adèle is journalist, getrouwd en moeder van een peuter. Maar Adèle is ook wanhopig verslaafd aan seks. Ze spreekt af met vreemde mannen en leidt een dubbelleven. Wanneer haar man dit ontdekt, verhuist het gezin naar het platteland. Kan Adèle de verleiding weerstaan, wanneer ze alleen teruggaat naar Parijs voor de begrafenis van haar vader?

Leïla Slimani (Marokko, 1981) won de prestigieuze Prix Goncourt, kwam binnen op nummer 1 in de Franse bestsellerlijst en werd door president Macron gevraagd om minister van Cultuur te worden, een aanbod waar ze niet op inging. Haar werk wordt inmiddels verfilmd en met veel succes in meer dan vijftig landen uitgegeven.

Over De perfecte oppas: ***** ‘Intelligent, sfeervol en bloedspannend.’ – Algemeen Dagblad

Over In de tuin van het beest: ‘Een belangwekkend, krachtig en bevrijdend boek.’ – Het Parool

De perfecte oppas & In de tuin van het beest zijn twee Franse bestsellers van Leïla Slimani, gebundeld in dwarsligger 627.

TitelEen perfecte oppas + In de tuin van het beest DL
Auteur(s)Leïla Slimani, Leïla Slimani
ISBN9789049807528
Afmetingen120x82x19 mm
UitgeverDwarsligger
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 15.00
BindwijzePaperback
Gewicht133 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!