Beoordeling:  
Levertijd: 2-3 werkdagen

Hoe ik mijn eigen moord oploste

Kristin Perrin

prijs: € 21.99

320 pagina's, Paperback

ISBN: 9789049202842


Over het boek

Voor de fans van De jachtpartij van Lucy Foley, Richard Osman en de film Knives Out

Engeland, 1965. In het stadje Castle Knoll voorspelt een waarzegster het lot van de dan zeventienjarige Frances Adams: haar sterfdag zal niet vredig zijn en ze zal worden vermoord door iemand die ze kent. Zo begint voor Frances een leven vol wanhopige pogingen om haar moord te kunnen voorkomen.

Niemand nam deze voorspelling ooit serieus – decennialang niet – totdat Frances vermoord wordt aangetroffen in haar woonkamer. Bij de zoektocht naar de moordenaar komt het goed van pas dat Frances haar rol als dorpsbemoeial serieus nam: met het verzamelen van roddels en geheimen over iedereen die ze ontmoette probeerde ze haar leven veilig te stellen ingeval de moordenaar ertussen zat. Met het materiaal in haar bibliotheek zou de juiste speurder de moordenaar zo kunnen vinden – als die eerst haar ongelooflijk ingewikkelde archiefsysteem had kunnen doorgronden.

Frances' achternicht Annie wordt gedwongen deel te nemen aan de laatste grote wraakactie van haar oudtante. Frances heeft in haar testament opgenomen dat de persoon die haar moord oplost miljoenen erft. Kan Annie het mysterie ontrafelen en gerechtigheid vinden voor haar oudtante of zal het opgraven van het verleden haar juist in het vizier van de moordenaar brengen?

In de pers:

'Cluedo voor gevorderden.' de Volkskrant

'Een zeer vermakelijke whodunit van een veelbelovend nieuw talent.' Publishers Weekly

'Een van de beste en meest bevredigende mysteries die ik ooit heb gelezen.' Elle Cosimano, auteur van Finlay Donovan Is Killing It

TitelHoe ik mijn eigen moord oploste
Auteur(s)Kristin Perrin
Vertaler(s)Waldemar Noë
OndertitelFrances zei altijd dat ze vermoord zou worden. Ze kreeg gelijk.
ISBN9789049202842
Afmetingen216x141x32 mm
Aantal pagina's320
UitgeverBoekerij
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 21.99
BindwijzePaperback
Gewicht502 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!