Beoordeling:  
Levertijd: Nog niet verschenen, verschijnt op donderdag 21 maart 2024

De blokhut E-Boek

Noortje Brink

prijs: € 5.99

ePUB 3 met digitaal watermerk

ISBN: 9789047208006


E-boek Dit is een E-boek. Om dit boek te kunnen lezen heeft u een e-reader nodig. U kunt het boek direct na het afrekenen downloaden.

Over het boek

Fulltime moeder Mina is echt aan vakantie toe. Samen met haar man Luuk en hun twee dochters rijdt ze naar een blokhut aan het wonderschone Lipnomeer in Tsjechië. Eindelijk tijd voor zichzelf en voor elkaar. Maar alles loopt anders wanneer een verwarde vrouw aanklopt en de blokhut binnendringt. Wie is dat mens? Wat wil ze? En waarom loopt ze op slippertjes door de kou?

Al snel wordt Mina’s goedbedoelde hulp beantwoord met een actie die de hele vakantie op z’n kop zet. In een vreemd land krijgt Mina steeds meer het idee dat ze er alleen voor staat. Luuk is er met zijn hoofd niet bij, hun dochters zijn jong en kwetsbaar en de campingeigenaar ontkent alle problemen. Ver weg van haar veilige en vertrouwde thuis moet Mina een beslissing nemen: gaat ze vechten voor haar familie of niet?

Mina en haar gezin krijgen bezoek van een wel zeer onaangename gast. Voor de fans van Suzanne Vermeer en Linda van Rijn.
TitelDe blokhut
Auteur(s)Noortje Brink
ISBN9789047208006
UitgeverLoft Books
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdNog niet verschenen, verschijnt op donderdag 21 maart 2024
Prijs€ 5.99
BindwijzeePUB 3 met digitaal watermerk
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!