Beoordeling:  

Dit artikel kan helaas niet besteld worden.

Onder schot

Jack Coughlin

prijs: € 16.99

352 pagina's, Paperback

ISBN: 9789045211633


Over het boek

Onder schot is het tweede deel in de intrigerende en levensechte Sniper-serie.
Jack Coughlin gebruikt zijn ervaring als scherpschutter bij de Amerikaanse U.S. Marines en giet dat samen met de explosieve situatie in het Midden-Oosten en de Amerikaanse drang tot daadkracht in een hyperrealistische en bloedstollende thriller.

In de Green Zone van Bagdad wordt een Iraakse wetenschapper vermoord als hij op het punt staat informatie te onthullen over een gruwelijk chemisch wapen dat na de val van Saddam Hoessein in het geheim verder werd ontwikkeld.

De dader is een mysterieuze sluipschutter met de naam Juba, getraind door de Britten, maar nu vecht hij voor een terroristisch meesterbrein. Wanneer Juba het nieuwe wapen test en honderden mensen vermoordt in Londen, wordt zijn oude rivaal Kyle Swanson aangewezen om Juba op te sporen.

Het ontstaan van een nieuw internationaal terreurbewind kan enkel en alleen een halt worden toegeroepen door een confrontatie tussen de twee beste scherpschutters ter wereld, een duel waarin degene die het eerst vuurt wint. Doorgaans...

'Coughlin, een gerenommeerd scherpschutter, beschrijft het strijdtoneel met indrukwekkende accuratesse.' - The Washington Post

Jack Coughlin was scherpschutter met de hoogste rang van de U.S. Marines tijdens de Irakoorlog. Hij heeft in het Third Battalion, Fourth Marines gediend tijdens de inval van Bagdad en is over de hele wereld op missie geweest. Onderschot is na Kill zone het tweede deel van de spectaculaire Sniper-serie.
TitelOnder schot
Auteur(s)Jack Coughlin, Jack Coughlin
ISBN9789045211633
Afmetingen235x155x26 mm
Aantal pagina's352
UitgeverKarakter Uitgevers B.V.
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdNiet meer leverbaar
Prijs€ 16.99
BindwijzePaperback
Gewicht506 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!