Beoordeling:  
Levertijd: 2-3 werkdagen

Verloren zoon van Rome

Robert Fabbri

prijs: € 22.99

352 pagina's, Paperback

ISBN: 9789045208725


Over het boek

Deel VI in de bestseller-Vespasianus-serie Geschiedenis, avontuur en actie! 'Spannend en vrijwel waarheidsgetrouw' - NBD Biblion 'Geschiedenis boordevol actie! - NRC Handelsblad 'Zo'n boek dat je het liefst in een ruk uitleest.' - De Telegraaf Rome, 51 na Chr. Vespasianus keert terug naar Rome met de grootste vijand van het rijk. Na acht jaar weerstand te hebben geboden, is de Britse strijder Caratacus gevangengenomen. Maar zelfs deze overwinning van Vespasianus is niet voldoende om de net aangewezen consul, en zijn eigen aartsvijand, uit de Romeinse politiek te weren: Agrippina, de vrouw van keizer Claudius verleent Caratacus gratie. Claudius is een dronken gek. Narcissus en Pallas, zijn vrijmannen, strijden om hem op de troon te houden. Tegelijkertijd besluiten ze Vespasianus naar het oosten te sturen om in Armenië de belangen van Rome te verdedigen. Maar er staat meer op het spel dan een bevriend koninkrijk. Want in het oosten wordt het alsmaar onrustiger. Er is een nieuwe joodse cultus die aan populariteit wint en waarvan de aanhangers weigeren trouw aan de keizer te zweren. Maar als hij in Armenië komt, wordt Vespasianus gevangengenomen. Ingesloten in de oudste stad op aarde, hoe kan hij er ooit uit ontsnappen? En is een Rome dat geregeerd word door een vrouw die hem haat veiliger an een gevangeniscel?
Deel VI in de bestseller-Vespasianus-serie

Geschiedenis, avontuur en actie!

'Spannend en vrijwel waarheidsgetrouw' - NBD Biblion
'Geschiedenis boordevol actie! - NRC Handelsblad
'Zo'n boek dat je het liefst in een ruk uitleest.' - De Telegraaf


Rome, 51 na Chr. Vespasianus keert terug naar Rome met de grootste vijand van het rijk. Na acht jaar weerstand te hebben geboden, is de Britse strijder Caratacus gevangengenomen. Maar zelfs deze overwinning van Vespasianus is niet voldoende om de net aangewezen consul, en zijn eigen aartsvijand, uit de Romeinse politiek te weren: Agrippina, de vrouw van keizer Claudius verleent Caratacus gratie.

Claudius is een dronken gek. Narcissus en Pallas, zijn vrijmannen, strijden om hem op de troon te houden. Tegelijkertijd besluiten ze Vespasianus naar het oosten te sturen om in Armenië de belangen van Rome te verdedigen. Maar er staat meer op het spel dan een bevriend koninkrijk.

Want in het oosten wordt het alsmaar onrustiger. Er is een nieuwe joodse cultus die aan populariteit wint en waarvan de aanhangers weigeren trouw aan de keizer te zweren. Maar als hij in Armenië komt, wordt Vespasianus gevangengenomen. Ingesloten in de oudste stad op aarde, hoe kan hij er ooit uit ontsnappen? En is een Rome dat geregeerd word door een vrouw die hem haat veiliger an een gevangeniscel?
TitelVerloren zoon van Rome
Auteur(s)Robert Fabbri, Robert Fabbri
ISBN9789045208725
Afmetingen215x140x30 mm
Aantal pagina's352
UitgeverKarakter Uitgevers B.V.
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 22.99
BindwijzePaperback
Gewicht462 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!