Beoordeling:  
Levertijd: Tijdelijk niet leverbaar

Zwarte lijst

Brad Thor

prijs: € 19.95

320 pagina's, Paperback

ISBN: 9789045205656


Over het boek

Dan Brown noemt Brad Thor de 'auteur van de headlines van morgen'; nog voordat de Snowden-affaire aan het licht kwam schreef Thor Zwarte lijst. Een intrigerende en verontrustende thriller waarin hij schetst wat voor ontwrichtende gevolgen total surveillance kan hebben als mensen met kwade bedoelingen het voor het zeggen hebben. Hij schetst een bloedstollend spannend, maar naargeestig scenario dat realistischer is dan we denken.

Ergens in de Verenigde Staten houdt de regering in het diepste geheim een lijst bij. Een zwarte lijst. Leden van het Amerikaans congres krijgen hem nooit te zien, alleen de president en een geheim team van adviseurs is van het bestaan ervan op de hoogte. Als je naam er eenmaal op staat, gaat hij er niet meer vanaf... totdat je komt te overlijden.

Iemand heeft de naam van contraterrorisme-agent en ex-Navy SEAL Scot Harvath op de lijst gezet. En niet alleen die van hem, maar die van iedereen binnen de Carlton Group, zijn opdrachtgever. Met als gevolg dat Harvath de getrainde moordenaars die eropuit zijn gestuurd om hem uit te schakelen van zich af moet zien te schudden zodat hij met zijn nog levende teamleden in contact kan komen.

Hij komt er al snel achter dat een van hen zeer gevoelige informatie in handen heeft gekregen waaruit blijkt dat enkele hooggeplaatste figuren binnen het ministerie van Defensie en de NSA de hun beschikbare technologie en wetten misbruiken voor hun eigen sinistere plannen. De vraag is of Harvath kan voorkomen dat de Verenigde Staten getroffen worden door de meest verwoestende terroristische aanval ooit.

'De erfgenaam van Tom Clancy en Robert Ludlum flikt het weer.' - Chicago Tribune

'De ultieme paranoiathriller.' - The Times
TitelZwarte lijst
Auteur(s)Brad Thor
ISBN9789045205656
Afmetingen236x157x33 mm
Aantal pagina's320
UitgeverKarakter Uitgevers F-VERT
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdTijdelijk niet leverbaar
Prijs€ 19.95
BindwijzePaperback
Gewicht631 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!