Beoordeling:  
Levertijd: Tijdelijk niet leverbaar

Open doelwit

Vince Flynn

prijs: € 15.00

392 pagina's, Paperback

ISBN: 9789045205502


Over het boek

De boeken van Vince Flynn worden verfilmd met Bruce Willis in een van de hoofdrollen 'De koning van de intelligente politieke thrillers.' - Dan Brown 'Een razendsnelle actiethriller.'- People CIA-agent Mitch Rapp was Amerika's eerstelijnsverdediging tegen terrorisme, totdat hij zijn dekmantel verloor. Na jaren undercover gewerkt te hebben, is hij doelwit geworden van praktisch iedere terrorist op aarde. Maar juist nu heeft de wereld hem nodig, meer dan ooit... New York Times-bestsellerauteur Vince Flynn schetst in Open doelwit een onovertroffen beeld van de hedendaagse spionagewereld en de strijd tegen het terrorisme van de Amerikaanse CIA en de Israƫlische geheime dienst, de Mossad.
De boeken van Vince Flynn worden verfilmd met Bruce Willis in een van de hoofdrollen

'De koning van de intelligente politieke thrillers.' - Dan Brown

'Een razendsnelle actiethriller.'- People

CIA-agent Mitch Rapp was Amerika's eerstelijnsverdediging tegen terrorisme, totdat hij zijn dekmantel verloor. Na jaren undercover gewerkt te hebben, is hij doelwit geworden van praktisch iedere terrorist op aarde. Maar juist nu heeft de wereld hem nodig, meer dan ooit...

New York Times-bestsellerauteur Vince Flynn schetst in Open doelwit een onovertroffen beeld van de hedendaagse spionagewereld en de strijd tegen het terrorisme van de Amerikaanse CIA en de Israƫlische geheime dienst, de Mossad.
TitelOpen doelwit
Auteur(s)Vince Flynn
ISBN9789045205502
Afmetingen236x156x36 mm
Aantal pagina's392
UitgeverKarakter Uitgevers F-VERT
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdTijdelijk niet leverbaar
Prijs€ 15.00
BindwijzePaperback
Gewicht679 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!