Beoordeling:  

Dit artikel kan helaas niet besteld worden.

Ramkoers

Larry Bond

prijs: € 9.95

480 pagina's, Paperback

ISBN: 9789045205427


Over het boek

Smullen voor fans van Clancy en Dimercurio! Tijdens het schaduwen van een Chinese met nucleaire wapens beladen onderzeeboot ziet Jerry Mitchell, kapitein van de USS North Dakota dat de Chinese boot een torpedo afvuurt op een Vitnamees koopvaardijschip. Deze schaamteloze uiting van geweld is de openingszet van een oorlog die voor de VS als een donderslag bij heldere hemel komt, maar waarin als snel alle naties rondom de westelijke Stille Oceaan verwikkeld raken. Deze naties, die sinds kort verenigd zijn in de Litorale Alliantie, zijn een geheim onderzeebootmissie begonnen die erop gericht is om de economie van China te ontwrichten voordat China zijn eigen plannen om de macht te grijpen in de regio in gang kan zetten. In een race tegen de klok moeten de onderzeeboten van Mitchells eskader zien te voorkomen dat een economische catastrofe de wereld treft of erger nog, een nucleaire oorlog.
Smullen voor fans van Clancy en Dimercurio!

Tijdens het schaduwen van een Chinese met nucleaire wapens beladen onderzeeboot ziet Jerry Mitchell, kapitein van de USS North Dakota dat de Chinese boot een torpedo afvuurt op een Vitnamees koopvaardijschip. Deze schaamteloze uiting van geweld is de openingszet van een oorlog die voor de VS als een donderslag bij heldere hemel komt, maar waarin als snel alle naties rondom de westelijke Stille Oceaan verwikkeld raken.
Deze naties, die sinds kort verenigd zijn in de Litorale Alliantie, zijn een geheim onderzeebootmissie begonnen die erop gericht is om de economie van China te ontwrichten voordat China zijn eigen plannen om de macht te grijpen in de regio in gang kan zetten.
In een race tegen de klok moeten de onderzeeboten van Mitchells eskader zien te voorkomen dat een economische catastrofe de wereld treft of erger nog, een nucleaire oorlog.
TitelRamkoers
Auteur(s)Larry Bond
ISBN9789045205427
Afmetingen236x155x48 mm
Aantal pagina's480
UitgeverKarakter Uitgevers B.V.
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdNiet meer leverbaar
Prijs€ 9.95
BindwijzePaperback
Gewicht852 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!