Beoordeling:  
Levertijd: Direct (on-line)

De lange schaduw E-Boek

David Baldacci

prijs: € 14.99

400 pagina's, ePUB 3 met digitaal watermerk

ISBN: 9789044985122


E-boek Dit is een E-boek. Om dit boek te kunnen lezen heeft u een e-reader nodig. U kunt het boek direct na het afrekenen downloaden.

Over het boek

Samen met zijn nieuwe partner Frederica White onderzoekt FBI-agent Amos Decker de brute moord op een federale rechter en haar bodyguard in haar woning in Florida. Rechter Julia Cummins had naar het zich laat aanzien geen vijanden en er zijn ook geen sporen van braak aangetroffen in haar woning. Buren en vrienden die in de buurt wonen hebben niks gezien of gehoord, en ex-man Barry en tienerzoon Tyler hebben beiden een sterk alibi.

Decker moet antwoord zien te vinden op twee vragen. Waarom had de rechter behoefte aan een bodyguard en wat is de betekenis van de boodschap die de moordenaar heeft achtergelaten? Naarmate het onderzoek vordert, loopt het dodental op. Het spoor leidt naar een vroegere presidentscampagne en een onopgeloste misdaad. En naar hebzucht, bedrog, misleiding en corruptie in het centrum van de macht.FBI-agent Amos Decker, de man met het perfecte geheugen, onderzoekt de brute moord op een federale rechter in haar woning in Florida.
TitelDe lange schaduw
Auteur(s)David Baldacci
Vertaler(s)Jolanda te Lindert
ISBN9789044985122
Aantal pagina's400
Uitgever
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdDirect (on-line)
Prijs€ 14.99
BindwijzeePUB 3 met digitaal watermerk
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!