Beoordeling:  
Levertijd: Direct (on-line)

Wintereiland E-Boek

Katrine Engberg

prijs: € 12.99

352 pagina's, ePUB 3 met digitaal watermerk

ISBN: 9789044932539


E-boek Dit is een E-boek. Om dit boek te kunnen lezen heeft u een e-reader nodig. U kunt het boek direct na het afrekenen downloaden.

Over het boek

Jeppe Kørner is met verlof van de politie en houdt zich tijdens de winter schuil op het eiland Bornholm. In Kopenhagen heeft Anette Werner nu de leiding over het onderzoek naar een onthoofd lichaam dat is opgegraven in een speeltuin. Esther de Laurenti werkt op Bornholm aan een biografie over een antropologe met een geheimzinnig verleden: Margrethe Dybris. Wanneer Jeppe een helpende hand biedt bij de zagerij op het eiland belandt hij onbedoeld midden in een sinister mysterie. Hij zal opnieuw met Anette en Esther moeten samenwerken als ze de geheimen van het eiland willen onthullen en de moordenaar stoppen voor hij opnieuw toeslaat.

‘Engberg bewijst eens te meer dat ze gerekend mag worden tot een van de betere Scandinavische thrillerauteurs.’ – Vrouwenthrillers.nlVierde boek van de spannende serie Bureau Kopenhagen, de spannende opvolger van Glazen vleugels en Dodenmasker
TitelWintereiland
Auteur(s)Katrine Engberg
Vertaler(s)Corry van Bree
ISBN9789044932539
Aantal pagina's352
Uitgever
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdDirect (on-line)
Prijs€ 12.99
BindwijzeePUB 3 met digitaal watermerk
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!