Beoordeling:  
Levertijd: Direct (on-line)

De laatste spijker E-Boek

Stefan Ahnhem

prijs: € 9.99

ePUB 3 met digitaal watermerk

ISBN: 9789044363821


E-boek Dit is een E-boek. Om dit boek te kunnen lezen heeft u een e-reader nodig. U kunt het boek direct na het afrekenen downloaden.

Over het boek

Fabian Risk en zijn Deense collega Dunja Hougaard jagen allebei de waarheid over brutale moorden achterna, de een in Zweden, de ander in Denemarken. Een waarheid die vele onschuldigen het leven heeft gekost...

Dunja Hougaard is ondergronds gegaan om haar voormalige baas te onderzoeken. Al maandenlang verzamelen Dunja en haar team informatie over hem. Wanneer een hoge functionaris van de Deense inlichtingendienst samen met een onbekende, naakte, vrouw dood wordt aangetroffen in een auto op de zeebodem voor de kust van Kopenhagen, wordt het niet alleen voor de Deense politie, maar ook voor Dunja tijd voor actie. Ondertussen in Helsingborg krijgt Fabian Risk een bericht dat alles verandert.

Hij heeft afgeperst, misbruikt, verkracht en hij is letterlijk over lijken gegaan om de top te bereiken. Zijn naam is Kim Sleizner en hij werkt als politiechef in Kopenhagen.
TitelDe laatste spijker
Auteur(s)Stefan Ahnhem
Vertaler(s)Tineke Jorissen-Wedzinga
ISBN9789044363821
UitgeverThe House of Books
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdDirect (on-line)
Prijs€ 9.99
BindwijzeePUB 3 met digitaal watermerk
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!