Beoordeling:  
Levertijd: Nog niet verschenen

Pijl van Poseidon

Clive Cussler

prijs: € 24.50

Paperback

ISBN: 9789044357110


Over het boek

De Amerikaanse marine ontwikkelt in het geheim een supersnelle en superstille onderzeeër, gebouwd met zeldzame grondstoffen. Maar er is een probleem: er ontbreekt een belangrijk onderdeel van het ontwerp en de ontwerper van de onderzeeër is dood. Dirk Pitt en zijn NUMA-team worden ingezet om erachter te komen wat er met de ontwerper en met het ontbrekende onderdeel is gebeurd.

Ondertussen verdwijnt het ene na het andere schip in de oceaan, en de meesten worden nooit meer teruggevonden. En als er wel een schip wordt geborgen, liggen er vaak verbrande lichamen aan boord. Wat is er aan de hand? En wat heeft de Italiaanse onderzeeër die in 1943 verdween er mee te maken?

Bestsellerauteur CLIVE CUSSLER schreef ruim veertig bestsellers, waaronder de beroemde series over Dirk Pitt, Kurt Austin en Isaac Bell. Hij heeft inmiddels al meer dan drie miljoen boeken verkocht in Nederland en Vlaanderen. Cussler woont in Arizona, VS.

'Dirk Pitt is het oceanografische antwoord op Indiana Jones. Exotische locaties, meedogenloze schurken en ontsnappingen door het oog van de naald.' - ASSOCIATED PRESS

'De maritieme versie van The Fast and the Furious' - HEBBAN.NL

TitelPijl van Poseidon
Auteur(s)Clive Cussler, Clive Cussler
OndertitelEen Dirk Pitt thriller
ISBN9789044357110
UitgeverThe House of Books
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdNog niet verschenen
Prijs€ 24.50
BindwijzePaperback
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!