Beoordeling:  
Levertijd: Print-on-demand

De verloren dochters

Arjan Hoks

prijs: € 19.99

256 pagina's, Paperback

ISBN: 9789044348514


Dit boek is vervangen door ISBN 9789044344646. U kunt op de ISBN klikken om naar de pagina van dat boek te gaan.

Over het boek

Elk jaar verdwijnen er jonge vrouwen in de duistere wereld van de prostitutie. Vaak beginnen ze vrijwillig, om er al snel achter te komen dat stoppen onmogelijk is. Velen van hen laten diepbedroefde familieleden achter, die niets liever zouden willen dan de terugkeer van hun geliefden. Gelukkig kunnen ze rekenen op de steun van twee mensen: de detectives Walter en Gem. Samen runnen ze een kantoor in Rotterdam, dat zich specialiseert in het opsporen en redden van jonge prostituees. Op een dag staat een radeloze vader op hun drempel. Walter en Gem besluiten de man te helpen om zijn dochter Valerie terug te vinden. Aanvankelijk denken ze een doorsneezaak te hebben aangenomen, maar al snel volgen er dreigementen. Ervan overtuigd dat het recht moet zegevieren, bijten Walter en Gem zich vast in de zaak. Ze zetten alles op alles om hun geslepen tegenstander te ontmaskeren.
Elk jaar verdwijnen er jonge vrouwen in de duistere wereld van de prostitutie. Vaak beginnen ze vrijwillig, om er al snel achter te komen dat stoppen onmogelijk is. Velen van hen laten diepbedroefde familieleden achter, die niets liever zouden willen dan de terugkeer van hun geliefden. Gelukkig kunnen ze rekenen op de steun van twee mensen: de detectives Walter en Gem. Samen runnen ze een kantoor in Rotterdam, dat zich specialiseert in het opsporen en redden van jonge prostituees.

Op een dag staat een radeloze vader op hun drempel. Walter en Gem besluiten de man te helpen om zijn dochter Valerie terug te vinden. Aanvankelijk denken ze een doorsneezaak te hebben aangenomen, maar al snel volgen er dreigementen. Ervan overtuigd dat het recht moet zegevieren, bijten Walter en Gem zich vast in de zaak. Ze zetten alles op alles om hun geslepen tegenstander te ontmaskeren.


Arjan Hoks is beleidsadviseur bij de provincie Friesland. Hij woonde korte tijd in Rotterdam, de stad die later als locatie zo geschikt bleek voor zijn eerste thriller.
TitelDe verloren dochters
Auteur(s)Arjan Hoks, Arjan Hoks
ISBN9789044348514
Is vervangen door ISBN9789044344646
Afmetingen209x140x22 mm
Aantal pagina's256
UitgeverThe House of Books
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdPrint-on-demand
Prijs€ 19.99
BindwijzePaperback
Gewicht354 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!