Beoordeling:  

Dit artikel kan helaas niet besteld worden.

Het meisje op de weg

Michael Berg

prijs: € 19.99

416 pagina's, Paperback

ISBN: 9789044346237


Over het boek

Psychologe Anne Givernaud woont samen met haar nieuwe vriend Guido op een afgelegen plek in Zuidwest-Frankrijk. Op een avond ligt er voor hun huis een onbekend meisje op de weg. Ze bieden haar een bed aan voor de nacht. De volgende dag is de woonkamer een ravage en zijn Guido en het meisje verdwenen. Wanneer de politie Guido verdenkt van moord, beseft Anne pas hoe weinig ze over haar nieuwe vriend weet.
Psychologe Anne Givernaud woont samen met haar nieuwe vriend Guido afgelegen in Zuidwest Frankrijk. Op een avond ligt er voor hun huis een onbekend meisje op de weg. Ze bieden haar een bed aan voor de nacht. De volgende dag is de woonkamer een ravage en zijn Guido en het meisje verdwenen. Wanneer de politie Guido verdenkt van moord, beseft Anne pas hoe weinig ze over haar nieuwe vriend weet.

TitelHet meisje op de weg
Auteur(s)Michael Berg, Michael Berg
ISBN9789044346237
Afmetingen211x135x34 mm
Aantal pagina's416
UitgeverThe House of Books
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdNiet meer leverbaar
Prijs€ 19.99
BindwijzePaperback
Gewicht485 gram

  Spannende thriller

Geschreven op zondag 1 november 2015 door lenie Korbijn

Psychologe Anne Givernaud heeft een gelukkig bestaan samen met haar vriend Guido en hond Basco. . Tot haar schrik treft ze  op weg naar huis een bewusteloos meisje op de weg aan. Samen met Guido besluit ze het meisje mee te nemen naar hun huis, om haar voor de nacht bij hun te laten slapen..

Later op de avond komt het meisje bij bewustzijn en verklaart ze onderweg te zijn naar haar tante. De volgende dag zal ze haar weg vervolgen. Anna en Guido maken er toch nog een gezellige avond van als het meisje slaapt.

 Als Anne de volgende morgen wakker wordt, merkt ze hoe " gezellig" de avond ervoor was , beneveld door de wijn treft ze de huiskamer in een puinhoop aan..In de keuken ligt een bebloed vleesmes,. Meerdere pogingen tot telefonisch contact met Guido lopen ook op niets uit.

Anne kan het geduld niet verder opbrengen en besluit Guido als vermist op te geven bij de plaatselijke politie, die niet erg mee wil werken. Anne besluit daarop maar zelf op onderzoek uit te gaan, niet beseffende dat ze daarmee een beerput opent..

Tijdens haar onderzoek komt ze tot de ontdekking dat Guido heel veel voor haar verzwegen heeft.. Heet hij werkelijk Guido En waarom wilde hij niet met Anne naar Maastricht?

Maar ondanks alle onwaarheden die hij haar verteld heeft en die ze tegenkomt houd ze nog steeds zielsveel van hem.Het heden en verleden wisselen zich in het verhaal regelmatig af, maar is niet storend voor het verhaal.In tegendeel... het wordt steeds spannender en als lezer wil je maar een ding:Lezen,lezen hoe het verhaal afloopt, lezen en te weten komen wie Guido werkelijk is..

En als dan het boek met een verrassend eind eindigd hoop je dat deze auteur heel snel met een nieuwe thriller komt!!

  
.   

Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!

Het lijkt er op dat u geen PDF plugin in uw browser heeft. Geen nood, u kunt hier klikken om de pdf te downloaden.