Beoordeling:  

Dit artikel kan helaas niet besteld worden.

De donkere dag

Yrsa Sigurdardottir

prijs: € 19.95

352 pagina's, Paperback

ISBN: 9789044343854


Over het boek

Advocate Thóra Gudmundsdóttir onderzoekt een mysterieuze verdwijningszaak op Groenland. Alles verloopt moeizaam: Thóra stuit op veel verzet bij de lokale bevolking en door zware sneeuwstormen kan het onderzoeksteam niet weg. De oplopende spanning brengt geheimen aan het licht die beter in de donkere nacht bewaard hadden kunnen blijven. Yrsa Sigurdardóttirs eerdere thrillers Neem mijn ziel en Smeltend vuur werden genomineerd voor de IJslandse thrillerprijs. De boeken met Thóra Gudmundsdóttir worden verfilmd als serie door de regisseur van The Bridge, The Killing en Wallander. 'Een atmosfeer van dreiging en onwerkelijkheid die onder je huid kruipt.' The Guardian 'Deze noordelijke thriller is Scandi-noir extreme.' The Independent
Advocate Thora Gudmundsdottir wordt ingehuurd om samen met een kleine groep de verdwijning van twee IJslanders op Groenland te onderzoeken. Ze stuitten op veel verzet bij de lokale bevolking en het onderzoek neemt een dramatische wending als er een verminkt lijk wordt gevonden.
Door zware sneeuwstormen kan de groep niet weg en zijn ze op elkaar aangewezen. De oplopende spanning brengt geheimen aan het licht die beter in de donkere nacht bewaard hadden kunnen blijven.
TitelDe donkere dag
Auteur(s)Yrsa Sigurdardottir
ISBN9789044343854
Afmetingen233x154x32 mm
Aantal pagina's352
UitgeverThe House of Books
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdNiet meer leverbaar
Prijs€ 19.95
BindwijzePaperback
Gewicht582 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!