Beoordeling:  

Dit artikel kan helaas niet besteld worden.

Sluipweg

Ingrid Oonincx

prijs: € 17.95

284 pagina's, Paperback

ISBN: 9789044336894


Over het boek

Gwen deelt een vreselijk geheim met haar jeugdvrienden Marcel en Patrick. Een reeks angstaanjagende gebeurtenissen doet haar beseffen dat ze nooit een normaal leven op kan bouwen als ze niet haar fouten uit het verleden onder ogen ziet. Langzaam maar zeker ontworstelt Gwen zich aan het schuldgevoel dat haar al zo lang in zijn greep houdt. Tijdens een weekend in de Ardennen komt het tot een ijzingwekkende confrontatie.
Een gruwelijk ongeluk in hun eindexamenjaar heeft een verwoestende uitwerking op een hechte vriendengroep in een klein geïsoleerd grensdorp. Tien jaar later gaat Gwen naar de crematie van haar jeugdvriend Guus die zelfmoord heeft gepleegd. Daar treft ze de andere vrienden van vroeger: Patrick en haar ex-vriend Marcel. Ze heeft hen jaren niet gezien.
Gwen voelt zich nog steeds aangetrokken tot Marcel, al gedraagt hij zich merkwaardig. Wanneer ze samen met Marcel en Patrick Oudjaar viert in een afgelegen vakantiehuis, raakt Gwens leven in gevaar en ontrafelt ze langzaam het geheim uit haar verleden.
TitelSluipweg
Auteur(s)Ingrid Oonincx
ISBN9789044336894
Afmetingen208x139x21 mm
Aantal pagina's284
UitgeverThe House of Books
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdNiet meer leverbaar
Prijs€ 17.95
BindwijzePaperback
Voeg een recensie toe »

   Dit boek wil je in een ruk uitlezen !

Geschreven op vrijdag 24 januari 2014 door Hannie Snels
Toen ik aan Sluipweg begon wist ik totaal niet wat ik kon verwachten. Dit was voor mij het 2de boek dat ik van deze auteur zou gaan lezen en haar vorige boek Botsing genaamd was mij erg goed bevallen. Hieronder mijn beschrijving wat ik van Sluipweg vond. Zodra je in dit boek begint te lezen, wil je alsmaar verder en verder lezen. Het liefst wil je het in een keer uitlezen. Het verhaal maakt je van begin tot eind erg nieuwsgierig en de spanning is voelbaar. Dit is op een zeer goede manier neergezet door Ingrid Oonincx. Ook de omgeving kwam mij als Brabantse erg herkenbaar voor. De schrijfstijl vond ik erg prettig en het is dan ook op een fijne en vlotte manier geschreven. De plot van het verhaal was voor mij zeer verassend. Het geheel van de verhaallijn heeft mij van begin tot het eind gepakt en vond dit dan ook erg goed uitgewerkt. Zelf vond ik dat dit weer een erg goed boek is van deze schrijfster. Voor mij was dit een prachtig boek vol spanning uit de jaren 1985 en 1995. Dit was niet storend. Wat mij betreft mag er snel weer een nieuw boek van deze schrijfster uitkomen want dat zou ik zeker weer gaan lezen.

   Sluipweg Ingrid Oonincx

Geschreven op vrijdag 15 november 2013 door jacolien van Bemden

Gwen deelt een vreselijk geheim met haar jeugdvrienden Marcel en Patrick. Een reeks angstaanjagende gebeurtenissen doet haar beseffen dat ze nooit een normaal leven op kan bouwen als ze niet haar fouten onder ogen ziet. Langzaam maar zeker ontworstelt Gwen zich aan het schuldgevoel dat haar zo lang in de greep houdt.Tijdens een weekend in de Ardennen komt het tot een ijzingwekkende confrontatie en moet Gwen vechten voor haar leven.

Het boek leest heerlijk weg, je wilt weten wat er staat te gebeuren! Spanning ten top!!

Hoe ze de groep jongeren neerzet, de relaties en verdere verloop, prachtig! Hoe het afloopt? Anders dan je vermoed en dat vind ik het mooie van Ingrid Oonincx.

Het lijkt er op dat u geen PDF plugin in uw browser heeft. Geen nood, u kunt hier klikken om de pdf te downloaden.