Beoordeling:  

Dit artikel kan helaas niet besteld worden.

De perfecte moordenaar

Katherine Ewell

prijs: € 19.99

Paperback

ISBN: 9789041424785


Over het boek

De jonge schrijfster Katherine Ewell heeft een snoeiharde thriller geschreven: De perfecte moordenaar. Londen wordt geteisterd door een seriemoordenaar. De moordenaar gaat uiterst professioneel te werk, laat geen sporen achter en heeft geen duidelijk motief. Kit Ward, een zeventienjarige scholiere, is van kleins af aan in de leer geweest bij haar moeder en is nu de perfecte moordenaar. Ze probeert zonder oordeel aan de verzoeken te voldoen, haar morele kompas wordt geleid door de gedachte dat er geen goed en geen kwaad is. Maar ze komt in de problemen als een vriendschap haar hele filosofie op de kop zet.

De negentienjarige Katherine Ewell heeft met 'De perfecte moordenaar' een snoeihard verhaal neergezet. Ewells talent als schrijfster blijkt uit de diepere, onderliggende thema's over goed en kwaad, en de relevantie van rechtvaardigheid.
De jonge schrijfster Katherine Ewell heeft een snoeiharde thriller geschreven: â De perfecte moordenaarâ . Londen wordt geteisterd door een seriemoordenaar. De moordenaar gaat uiterst professioneel te werk, laat geen sporen achter en heeft geen duidelijk motief. Kit Ward, een zeventienjarige scholiere, is van kleins af aan in de leer geweest bij haar moeder en is nu de perfecte moordenaar. Ze probeert zonder oordeel aan de verzoeken te voldoen, haar morele kompas wordt geleid door de gedachte dat er geen goed en geen kwaad is. Maar ze komt in de problemen als een vriendschap haar hele filosofie op de kop zet. De negentienjarige Katherine Ewell heeft met â De perfecte moordenaarâ een snoeihard verhaal neergezet. Ewells talent als schrijfster blijkt uit de diepere, onderliggende themaâ s over goed en kwaad, en de relevantie van rechtvaardigheid.
TitelDe perfecte moordenaar
Auteur(s)Katherine Ewell
ISBN9789041424785
Afmetingen216x134x29 mm
UitgeverAnthos Literaire Thrillers
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdNiet meer leverbaar
Prijs€ 19.99
BindwijzePaperback
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!