Beoordeling:  

Dit artikel kan helaas niet besteld worden.

Hemelbrand

Erin Kelly

prijs: € 20.99

Paperback

ISBN: 9789041422880


Over het boek

Een vrouw die je net hebt ontmoet verdwijnt, en ze heeft je baby meegenomen... Na het overlijden van Lydia MacBride proberen haar man en drie volwassen kinderen de draad weer op te pakken. Ze ontmoeten elkaar in hun vakantiewoning in het pittoreske Devon. Wat een nostalgisch samenzijn had moeten worden, loopt compleet anders. Sophie, de oudste dochter, is ongelukkig in haar huwelijk en richt zich voornamelijk op haar baby. Haar broer Felix heeft voor het eerst zijn nieuwe vriendin meegenomen. En als na een uitje Felix' vriendin en de baby zijn verdwenen, worden de MacBrides gedwongen een gebeurtenis uit het verleden onder ogen te zien.
Dit moet mijn bekentenis worden, en mijn verontschuldiging. Ik schrijf het in het geheim, terwijl Rowan op zijn werk is... Natuurlijk was het de liefde voor mijn kinderen, de liefde voor mijn zoon, die me tot mijn daden heeft gebracht. Het was een beoordelingsfout. Als ik me bewust zou zijn geweest van de consequenties, zou ik het anders hebben gedaan, maar tegen de tijd dat ik besefte hoe groot de gevolgen zouden zijn, was het al te laat. Lydia MacBride schrijft dit als ze hoort dat ze ongeneeslijk ziek is. Na haar dood proberen haar man en drie kinderen de draad weer op te pakken. Ze komen samen in hun vakantiewoning in het pitto res ke Devon, maar Sophie, de oudste dochter, die niet gelukkig in haar huwelijk is, concentreert zich vooral op haar baby. Haar broer Felix vriendin en de baby verdwenen zijn, zijn de MacBrides gedwongen een gebeurtenis uit het verleden onder ogen te zien Hemelbrand is een psychologische thriller die je alles wat je lief is doet wantrouwen.
TitelHemelbrand
Auteur(s)Erin Kelly
ISBN9789041422880
Afmetingen215x136x32 mm
UitgeverAnthos Literaire Thrillers
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdNiet meer leverbaar
Prijs€ 20.99
BindwijzePaperback
Gewicht501 gram

  Verborgen geheimen

Geschreven op donderdag 23 mei 2013 door G. Swaenepoel


Een scholarship kan de deur openen naar een opleiding aan een dure privéschool,
voor wie daar wel het talent voor heeft, maar niet de centen. Heather Kellaway
doet er alles aan om haar zoon Darcy op die manier de gerenommeerde Saxby Cathedral
School binnen te loodsen. Helaas gaat de beurs naar een andere kandidaat.
Heather is ervan overtuigd dat Rowan MacBride zijn eigen zoon bevoorrecht
heeft. Die overtuiging groeit uit tot een obsessie, die ze overplant op haar
zoon Darcy. 'Hemelbrand' is een verhaal over ontspoorde moederliefde en wraak.
Het verhaal begint wanneer de familie MacBride na de dood van moeder Lydia voor het eerst opnieuw samen op vakantie gaat in hun buitenverblijf in Devon. Vader Rowan krijgt er het gezelschap van het gezin van dochter Sophie die net een nieuwe baby, Edie, heeft. Zoon Felix brengt onaangekondigd zijn nieuwe vriendin Kerry mee. Dochter Tara heeft al twee jaar
een relatie met de inmiddels ingeburgerde Matt. Omdat de familie gewoontegetrouw een folkloristisch feest wil bijwonen, biedt Kerry aan op de baby te passen. Bij hun terugkomst zijn Kerry en Edie spoorloos. De wanhopige zoektocht die volgt maakt duidelijk dat de MacBrides een indringer in hun midden hebben...  Verborgen geheimen uit het verleden vormen het handelsmerk van Erin Kellys' misdaadverhalen. Ook in 'Hemelbrand' vormt het de motor van het verhaal en van de spanningsopbouw. Een meeslepend misdaadverhaal waarvan de ontknoping me evenwel niet helemaal kon overtuigen.

Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!