Beoordeling:  
Levertijd: 2-3 werkdagen

Sidney Chambers en de schaduw van de dood

James Runcie

prijs: € 22.99

416 pagina's, Paperback

ISBN: 9789029732987


Over het boek

‘Sidney Chambers en de schaduw van de dood’ van James Runcie is het eerste deel in de reeks waarop de populaire BBC-serie Grantchester is gebaseerd.

Het zijn de jaren vijftig in het lieflijke dorpje Grantchester. De sympathieke predikant Sydney Chambers staat bij nacht en ontij klaar voor iedereen die zijn hulp nodig heeft, ook al gaat hij daarbij soms aan zichzelf voorbij. In zijn vrije tijd helpt hij zijn vriend, inspecteur Geordie Keating, bij het oplossen van moordzaken.

Als predikant heeft Sidney namelijk een belangrijk voordeel ten opzichte van zijn kameraad bij de recherche: toegang tot de huizen en harten van de inwoners van Grantchester. Mensen hebben de neiging om dingen aan hem op te biechten. En al zit de doorgewinterde inspecteur Keating niet altijd te wachten op de heldere inzichten van dominee Chambers, langzaam maar zeker wordt zijn gezelschap toch onmisbaar.

In dit eerste deel krijgen de heren te maken een vermeende zelfmoord, gestolen juwelen, een gevaarlijke kunstvervalsing en diverse onverklaarbare sterfgevallen…

Een heerlijke cosy crime roman over een Britse predikant die bijklust als detective.
TitelSidney Chambers en de schaduw van de dood
Auteur(s)James Runcie
ISBN9789029732987
Afmetingen215x140x29 mm
Aantal pagina's416
UitgeverKokBoekencentrum Fictie
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 22.99
BindwijzePaperback
Gewicht473 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!