Beoordeling:  
Levertijd: Direct (on-line)

De mosterdmoorden E-Boek

Chris Bajema

prijs: € 11.99

ePUB 3 met digitaal watermerk

ISBN: 9789026366833


E-boek Dit is een E-boek. Om dit boek te kunnen lezen heeft u een e-reader nodig. U kunt het boek direct na het afrekenen downloaden.

Over het boek

Sinds ze zich laat leiden door haar intuïtie lijkt alles in het leven van Jules Hesseling beter te gaan. Ze besloot spontaan bij haar man Manfred te vertrekken, werd verliefd op een dijkhuisje aan de andere kant van het land en besloot in een opwelling te solliciteren naar een nieuwe baan. Ze werd aangenomen en nu is ze directeur van een klein regionaal museum in Damburgh.

Het historische stadje lijkt een ideale plek om zich opnieuw te vestigen, maar er blijkt van alles aan de hand te zijn. Al op de eerste dag in haar nieuwe baan wordt Jules geconfronteerd met een moord, de eerste sinds eeuwen in Damburgh. En het lijkt niet bij deze moord te blijven! De mosterdmoorden is cosy crime op z’n allerbest: spannend, grappig, ingenieus en bovenal een goodread. Met Jules Hesseling heeft Bajema een hoofdpersonage gecreëerd op wie je onmiddellijk verliefd wordt!

De mosterdmoorden is cory crime op z'n allerbest: spannend, grappig, ingenieus en bovenal een goodread. Met Jules Hesseling heeft Bajema een hoofdpersonage gecreëerd op wie je onmiddellijk verliefd wordt.

Een vleugje Midsomer Murders en een snufje Miss Marple: de ingrediënten voor De mosterdmoorden. Voor fans van Richard Osman en cozy crime.
TitelDe mosterdmoorden
Auteur(s)Chris Bajema
ISBN9789026366833
UitgeverAmbo|Anthos
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdDirect (on-line)
Prijs€ 11.99
BindwijzeePUB 3 met digitaal watermerk
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!