Beoordeling:  
Levertijd: Direct (on-line)

De campingmoord E-Boek

Carrie

prijs: € 11.99

ePUB 3 met digitaal watermerk

ISBN: 9789026366550


E-boek Dit is een E-boek. Om dit boek te kunnen lezen heeft u een e-reader nodig. U kunt het boek direct na het afrekenen downloaden.

Over het boek

Met exclusief een moordzaak die ze nog niet in hun podcast behandelden.

Een strenggevolige vrouw, twee exen en een stacaravan. Het zijn dé ingrediënten van een moordmysterie dat zich in de zomer van 2015 afspeelt op camping Het Wad, een anarchistische vrijplaats op de Afsluitdijk. Wie was er verantwoordelijk voor de dood van een 48-jarige vaste campinggast? Zijn vrouw? Haar bejaarde ex? Haar ernstig zieke andere geliefde?

Na het enorme succes van hun debuut De Pindakaasmoord zijn Carrie en Eddie terug. in De Campingmoord werpt het bekende podcastduo hun licht op veertien opgeloste Nederlandse moordzaken. Ze bespreken grote zaken als de Zoetermeerste gezinsmoord en de balpenmoord en ook kleinere, maar niet minder tot de verbeelding sprekende dossiers als de dubbele gifmoord en de moord op de boekverkoopster.

De opzienbarendste moordzaken van Nederland ontrafeld, door het bekende podcastduo Carrie en Eddie, bekend van De pindakaasmoord.
TitelDe campingmoord
Auteur(s) Carrie, Eddie
OndertitelEn nog 13 spraakmakende Nederlandse moordzaken ontrafeld door de makers van Moordzaken, de podcast
ISBN9789026366550
UitgeverAmbo|Anthos
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdDirect (on-line)
Prijs€ 11.99
BindwijzeePUB 3 met digitaal watermerk
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!