Beoordeling:  
Levertijd: Nog niet verschenen, verschijnt op dinsdag 2 april 2024

Stemmen in het duister

Nicci French

prijs: € 27.99

416 pagina's, Hardback

ISBN: 9789026366413


Over het boek

Nancy North en haar vriend Felix zijn net ingetrokken in een nieuwe, goedkopere, flat, die Felix heeft gevonden terwijl zij ziek was. Nancy heeft kort geleden een acute psychose gehad. Nu is ze er weer bovenop, maar ze voelt zich nog breekbaar. Hier kan ze verder herstellen. Ook al is het wat vervallen en aan de verkeerde kant van de stad voor Nancy, het flatje is een nieuwe start voor hen beiden.

Maar al vanaf de eerste dag heeft ze geen goed gevoel over de nieuwe plek en merkt ze dat het weer slechter met haar gaat. Als ze tegen buurvrouw Kira opbotst, die in hetzelfde pand woont, valt haar direct op dat Kira erg angstig is. De volgende dag wordt het lichaam van Kira in haar flat gevonden, Nancy is er daardoor van overtuigd dat het huis geheimen herbergt. De andere bewoners, de politie weigeren dat te erkennen.

Kan rechercheur Maud O’Connor deze zaak oplossen?

De nieuwe van internationale bestseller duo Nicci French, deel twee in de Maud O'Connor reeks; Waanbeelden of werkelijkheid? Kan Maud de zaak oplossen? Een thriller vol onderhuidse spanning.
TitelStemmen in het duister
Auteur(s)Nicci French
Vertaler(s)Lidwien Biekmann, Koos Mebius
ISBN9789026366413
Aantal pagina's416
UitgeverAmbo|Anthos
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdNog niet verschenen, verschijnt op dinsdag 2 april 2024
Prijs€ 27.99
BindwijzeHardback
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!