Beoordeling:  
Levertijd: Direct (on-line)

Levenslang E-Boek

A.K. Turner

prijs: € 13.99

ePUB 3 met digitaal watermerk

ISBN: 9789026365010


E-boek Dit is een E-boek. Om dit boek te kunnen lezen heeft u een e-reader nodig. U kunt het boek direct na het afrekenen downloaden.

Over het boek

Cassie heeft al van jongs af aan een vreemde affiniteit met de dood. Toen ze vier jaar oud was, kwamen haar ouders om bij een auto-ongeluk. Tenminste, dat is wat haar altijd is verteld door haar grootmoeder... Maar dat blijkt een leugen: Cassies vader leeft nog. Hij werd veroordeeld voor de moord op haar moeder en bracht jaren achter de tralies door.

Nu is hij vrij – en hij is op zoek naar haar. Hij zweert dat hij het niet heeft gedaan. Cassie wil hem geloven. Om de waarheid te achterhalen moet ze zelf gaan onderzoeken wat er die fatale dag zo lang geleden gebeurde. Ze roept ook de hulp in van brigadier Phyllida Flyte en ontdekt dat er meer speelde dan op het eerste oog leek…

Lichaamstaal was een Mezza Boekenpanel-keuze.

Nieuwe thriller van de auteur van Lichaamstaal. 'Fantastisch! Het tweede deel van de Cassie Raven serie is weer zo goed!'- The Sunday Times. Wat zou jij doen als je vader beschuldigd werd van moord?
TitelLevenslang
Auteur(s)A.K. Turner
ISBN9789026365010
UitgeverAmbo|Anthos
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdDirect (on-line)
Prijs€ 13.99
BindwijzeePUB 3 met digitaal watermerk
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!