Beoordeling:  
Levertijd: Nog niet verschenen, verschijnt op vrijdag 6 september 2024

Achter het afzetlint E-Boek

Linda Samplonius

prijs: € 10.99

ePUB 3 met digitaal watermerk

ISBN: 9789026364976


E-boek Dit is een E-boek. Om dit boek te kunnen lezen heeft u een e-reader nodig. U kunt het boek direct na het afrekenen downloaden.

Over het boek

In Achter het afzetlint vertellen dertien professionals over die ene plaats delict die voor altijd hun kijk op het leven heeft veranderd.

Bij ieder van deze experts heeft één plaats delict zoveel indruk gemaakt dat die in het geheugen gegrift staat. Over die plaats delict en de impact ervan op het leven van de expert ter plaatse gaat dit truecrimeboek.

Het begint vaak met een melding: een slaapkamer in lichterlaaie, een steekpartij waarbij een kind betrokken is, een gruwelijke verkrachting in een donker bos of een ogenschijnlijk natuurlijke dood die toch een moord bleek te zijn. Moord, doodslag, verdriet en verwarring: alles komt samen op een plaats delict (pd). Zodra de melding binnenkomt, worden diverse deskundigen ingeschakeld, zoals een forensisch rechercheur, een schouwarts of een bloedsporenanalist. Zij laten hun expertise op de pd los.

Een unieke kijk achter het afzetlint van een plaats delict. Professionals in de misdaadscène delen hun persoonlijke ervaringen en de impact die één specifieke plaats delict op hen heeft gehad.
TitelAchter het afzetlint
Auteur(s)Linda Samplonius
Ondertitel13 professionals over de plaats delict die een onuitwisbare indruk achterliet
ISBN9789026364976
UitgeverAmbo|Anthos
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdNog niet verschenen, verschijnt op vrijdag 6 september 2024
Prijs€ 10.99
BindwijzeePUB 3 met digitaal watermerk
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!