Beoordeling:  
Levertijd: Direct (on-line)

De pindakaasmoord E-Boek

Carrie

prijs: € 10.99

185 pagina's, ePUB 3 met digitaal watermerk

ISBN: 9789026364266


E-boek Dit is een E-boek. Om dit boek te kunnen lezen heeft u een e-reader nodig. U kunt het boek direct na het afrekenen downloaden.

Over het boek

‘Deze podcast is zo goed omdat het met respect wordt gemaakt. Fantastisch. Mijn tip: lees dit boek!’ - Carlo Boszhard

In De pindakaasmoord van Carrie & Eddie van Moordzaken – de Podcast worden de intrigerendste moordzaken van Nederland ontrafeld.

Wanneer een dertigjarige Limburgse na het eten van een broodje pindakaas op haar werk plotseling onwel wordt en een uur later in het ziekenhuis overlijdt, staat haar omgeving voor een raadsel. Het autopsierapport spreekt van een natuurlijke dood. Maar klopt dit wel? Of was dit de perfecte moord?

Carine Voshaar en Edward van der Marel maken sinds augustus 2020 de populaire podcast Moordzaken, waarin ze aan de keukentafel waargebeurde, opgeloste Nederlandse moordzaken bespreken. Wat rammelt er, waar kunnen vraagtekens bij geplaatst worden? Carrie en Eddie willen het naadje van de kous weten.

In De pindakaasmoord laat het podcastduo hun licht schijnen over de veertien spraakmakendste opgeloste Nederlandse moordzaken van de afgelopen decennia. Het gaat om grote zaken zoals die van Renée Hartevelt, die werd vermoord door een kannibaal, en de huiveringwekkende parachutemoord, maar ook om kleinere maar niet minder tot de verbeelding sprekende dossiers als dat van de moordweduwe van Vinkeveen en de Oostvoornse kofferbakmoord.

De pindakaasmoord van Carrie & Eddie is ideaal leesvoer voor alle fans van Sporen liegen niet van John Pel en De Kooi van Marcel van de Ven.

In De pindakaasmoord van Carrie & Eddie, bekend van Moorddossier, bespreekt het podcastduo opgeloste Nederlandse moordzaken van de afgelopen decennia. Voor lezers van De Kooi en Sporen liegen niet
TitelDe pindakaasmoord
Auteur(s) Carrie, Eddy
OndertitelEn nog 13 spraakmakende Nederlandse moordzaken ontrafeld door de makers van Moordzaken - de Podcast
ISBN9789026364266
Aantal pagina's185
UitgeverAmbo|Anthos
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdDirect (on-line)
Prijs€ 10.99
BindwijzeePUB 3 met digitaal watermerk
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!