Beoordeling:  
Levertijd: Direct (on-line)

Het chalet E-Boek

Sarah Goodwin

prijs: € 13.99

ePUB 3 met digitaal watermerk

ISBN: 9789026363276


E-boek Dit is een E-boek. Om dit boek te kunnen lezen heeft u een e-reader nodig. U kunt het boek direct na het afrekenen downloaden.

Over het boek

In Het chalet van Sarah Goodwin strandt een jong stel op weg naar een trouwfeest in een vervallen chalet. Mila en haar echtgenoot zijn op weg naar de bruiloft van haar zus, die plaatsvindt in een luxueus skioord. Voor het eerst in tijden heeft ze het gevoel dat ze haar leven weer op de rails heeft – het contact met haar zus is weer goed en ze is gelukkig met Ethan.

Dan valt de auto stil, midden op de weg, hoog in de bergen – de motor wil ook niet meer starten. Mila en Ethan zijn gestrand. Omdat ze geen bereik hebben stappen ze uit de auto en lopen terug naar een afslag die naar enkele blokhutten leidt. De houten huisjes zijn vervallen en Mila krijgt het gevoel dat ze er niet langer dan nodig moeten blijven. Wanneer Ethan de volgende ochtend verdwenen is, blijkt haar akelige voorgevoel te kloppen. Nu is ze helemaal alleen, of lijkt dat maar zo?

Het chalet van Sarah Goodwin is een onheilspellende thriller. Het leek een schuilplaats maar was een val... Voor de fans van Lucy Foley en Ruth Ware. Eerder verschenen van Sarah Goodwin: Gestrand.
TitelHet chalet
Auteur(s)Sarah Goodwin
Vertaler(s)Els van Son
ISBN9789026363276
UitgeverAmbo|Anthos
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdDirect (on-line)
Prijs€ 13.99
BindwijzeePUB 3 met digitaal watermerk
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!