Beoordeling:  
Levertijd: Direct (on-line)

Bloedband E-Boek

Jet van Vuuren

prijs: € 5.99

ePUB 3 met digitaal watermerk

ISBN: 9789026362774


E-boek Dit is een E-boek. Om dit boek te kunnen lezen heeft u een e-reader nodig. U kunt het boek direct na het afrekenen downloaden.

Over het boek

‘Jet van Vuuren heeft met Bloedband wederom bewezen dat ze in de top van Nederlandse auteurs behoort te staan. Een heerlijke whodunit met menselijke personages in de bekende Jet van Vuuren schrijfstijl.’ - Karin, Vrouwenthrillers.nl (5 sterren)

Tot haar grote verdriet heeft ex-rechercheur Barbara van Eck haar enige kind en dochter, Kim, als baby moeten afstaan. Ruim dertig jaar later worden moeder en dochter herenigd. Barbara kan haar geluk niet op, ze wil Kim nooit meer loslaten.

Al snel daarna zijn de twee het eens, ze bundelen hun krachten en beginnen een detectivebureau. Ze zijn nog maar amper begonnen als ze een opdracht van een bekende Nederlander krijgen. Lennard Wallage, een oud-tennisser en bekend tv-gezicht bij een spelletjesprogramma, wordt beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag.

Terwijl Barbara en Kim alles in het werk stellen om voor Lennard de waarheid boven tafel te krijgen, duikt er nog een andere man op in hun leven. Teun, het broertje van Gijs en de oom van Kim. De man die heeft gezworen wraak te nemen op Barbara. Wie loopt straks het meeste gevaar, Barbara, Lennard of… Kim?

Het tweede deel in de spannende trilogie rond Barbara van Eck.
TitelBloedband
Auteur(s)Jet van Vuuren
ISBN9789026362774
UitgeverAmbo|Anthos
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdDirect (on-line)
Prijs€ 5.99
BindwijzeePUB 3 met digitaal watermerk
Voeg een recensie toe »

   ...

Geschreven op dinsdag 31 oktober 2023 door Media
Over Nieuw bloed: 'Een heerlijke whodunit in de welbekende Jet van Vuuren-stijl, waarmee ze menig lezer fijne leesuurtjes zal bezorgen.'-