Beoordeling:  
Levertijd: 2-3 werkdagen

Heeft iemand Charlotte Salter gezien?

Nicci French

prijs: € 26.99

448 pagina's, Hardback

ISBN: 9789026362675


Over het boek

Charlotte Salter is verdwenen. Op het grote feest voor de verjaardag van haar man, Alec, komt ze niet opdagen. Alec blijft onverstoorbaar, maar hun dochter Etty raakt er naarmate de avond vordert steeds sterker van overtuigd dat haar iets vreselijks is overkomen. De politie wordt ingeschakeld, maar er zijn geen aanknopingspunten. Dan wordt het lichaam van een dorpsgenoot gevonden. Houdt dit verband met de verdwijning?

Jaren later komen Etty en haar broers bijeen om het ouderlijk huis leeg te ruimen omdat Alec naar een verpleeghuis moet. Het hele gezin is getekend door de gebeurtenissen van al die jaren daarvoor.

Wanneer er weer iets aangrijpends in het dorp gebeurt, wordt rechercheur Maud O’Connor op de zaak gezet. Aan haar de taak om een onwillige politiemacht mee te krijgen oud zeer op te rakelen. Want niemand heeft Charlotte Salter ooit nog gezien…

Over De gunst: 'De gunst is intelligent van opzet en voortreffelijk geschreven.' - NRC

Heeft iemand Charlotte Salter gezien? is deel 1 in de Rechercheur Maud O'Connor serie. Een intelligent psychologische thriller waarin oude en nieuwe politiezaken verstrengeld raken.
TitelHeeft iemand Charlotte Salter gezien?
Auteur(s)Nicci French
Vertaler(s)Ireen Niessen
ISBN9789026362675
Afmetingen222x149x42 mm
Aantal pagina's448
UitgeverAmbo|Anthos
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 26.99
BindwijzeHardback
Gewicht661 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!