Beoordeling:  
Levertijd: Direct (on-line)

De gevangene E-Boek

B.A. Paris

prijs: € 12.99

ePUB 3 met digitaal watermerk

ISBN: 9789026361517


E-boek Dit is een E-boek. Om dit boek te kunnen lezen heeft u een e-reader nodig. U kunt het boek direct na het afrekenen downloaden.

Over het boek

B.A. Paris, de bestsellerauteur van Achter gesloten deuren, is terug! Met een waanzinnig goede thriller: De gevangene.

Amelie is een overlever. Op haar achttiende kwam ze er alleen voor te staan na de dood van haar ouders, maar gelukkig werd ze al snel van de straat geplukt door Carolyn, die haar in huis neemt. Met hulp van Carolyn weet Amelie haar leven weer op de rit te krijgen en ze wordt meegesleept in de glamourwereld van Londen, waar ze de knappe en rijke Ned Hawthorne ontmoet. Al snel trouwen ze.
Maar dan komt Amelie bij kennis in een verduisterde kamer op een onbekende plek. Waarom is ze ontvoerd? Door wie wordt ze gevangengehouden? En waarom voelt ze zich hier veiliger dan ze zich de laatste tijd bij haar echtgenoot voelde?

De queen of domestic noir levert een nieuwe thriller van topniveau! Van de thrillers van B.A. Paris zijn meer dan 300.000 exemplaren verkocht!

De gevangene is de nieuwe psychologische thriller van B.A. Paris, auteur van onder andere bestseller Achter gesloten deuren
TitelDe gevangene
Auteur(s)B.A. Paris
ISBN9789026361517
UitgeverAmbo|Anthos
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdDirect (on-line)
Prijs€ 12.99
BindwijzeePUB 3 met digitaal watermerk
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!