Beoordeling:  
Levertijd: 2-3 werkdagen

De gunst - luxe editie

Nicci French

prijs: € 26.99

432 pagina's, Hardback

ISBN: 9789026359279


Over het boek

De luxe editie van De gunst van Nicci French is een must-have voor de feestdagen. Deze mooi gebonden uitgave met leeslint bevat een exclusief kort verhaal speciaal voor deze editie geschreven en een interview met het schrijversechtpaar. De gunst is de nieuwe ijzersterke thriller van Nicci French.

Jude is een succesvol arts en is gelukkig met verloofde Nat. Vanuit het niets neemt haar eerste liefde, Liam, contact met haar op. Ze hebben elkaar niet meer gezien sinds hun relatie op dramatische wijze is geëindigd, jaren eerder. Liam vraagt haar om een bijzondere gunst: zou ze hem dat weekend – alsjeblieft? – willen ontmoeten? Weifelend stemt ze toe, en ze verzwijgt haar tripje voor Nat. Bij de afgelegen cottage aangekomen blijkt Liam er niet te zijn. Even later krijgt ze een telefoontje van de politie: Liam is dood, vermoord. Daarmee staat Judes leven totaal op zijn kop. Ze probeert erachter te komen wat er precies met Liam is gebeurd, maar wordt steeds verder zijn wereld ingezogen. Zijn familie en vrienden lijken allemaal iets voor haar te verzwijgen. Ze moet dan ook alles op alles zetten om zich staande te houden – en het er levend van af te brengen.

De gunst is weer een onvervalst spannende thriller van het topduo Nicci French.

'De gunst is intelligent van opzet en voortreffelijk geschreven’ – NRC Handelsblad

'Slim opgezet en gewaagd.' - Noordhollands Dagblad

‘Nicci Gerrard en Sean French zijn The Beatles onder de thrillerschrijvers.’ – de Volkskrant

De nieuwe veelgeprezen thriller van Nicci French De gunst - luxe-editie is mooi gebonden met leeslint en bevat een exclusief interview en kort verhaal, speciaal voor deze editie geschreven
TitelDe gunst - luxe editie
Auteur(s)Nicci French
Vertaler(s)Iris Bol, Marcel Rouwé
ISBN9789026359279
Afmetingen221x149x41 mm
Aantal pagina's432
UitgeverAmbo|Anthos
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 26.99
BindwijzeHardback
Gewicht645 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!