Beoordeling:  
Levertijd: Direct (on-line)

De Mexicaanse methode E-Boek

Arthur Debruyne

prijs: € 13.99

ePUB 3 met digitaal watermerk

ISBN: 9789026358715


E-boek Dit is een E-boek. Om dit boek te kunnen lezen heeft u een e-reader nodig. U kunt het boek direct na het afrekenen downloaden.

Over het boek

Arthur DeBruyne beschrijft in De Mexicaanse methode een uiterst spannende speurtocht naar de oorsprong en verspreiding van crystal meth, een van de verslavendste drugs van onze tijd.

Sinds zijn aanstelling in Mexico-Stad als financieel correspondent voor Latijns-Amerika wordt Arthur Debruyne steeds vaker geconfronteerd met de beruchte drugscriminaliteit aldaar. Hij begint het nieuws rond transporten, bendes, verslaafden en corruptie op de voet te volgen, maar raakt werkelijk gefascineerd als hij leest dat er twee Mexicaanse boeren zijn opgepakt in een crystalmethlab in… Nederland. Daar begint zijn indrukwekkende zoektocht.

Nederland is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een wereldspeler in de productie van het krachtige en verslavende roesmiddel methamfetamine. Ondernemende Nederlanders vliegen gespecialiseerde Mexicaanse laboranten in om de meth te maken, die ze vervolgens verschepen naar de winstgevende markten van de Verenigde Staten, Australië en Japan. De ‘koks’ zijn vaak afkomstig uit de Mexicaanse staat Sinaloa, berucht als bakermat van het gelijknamige drugskartel. Hun verfijnde ‘Mexicaanse methode’ is de obsessie van politie en forensische wetenschappers geworden, die grensverleggende operaties ontplooien om de razendsnelle opkomst van meth te stoppen.

Arthur Debruyne richt zich in De Mexicaanse methode op de vraag: is de razendsnelle opkomst van meth in Nederland nog te stoppen?

Arthur Debruyne richt zich in zijn boek De Mexicaanse methode op de vraag: is de razendsnelle opkomst van meth in Nederland nog te stoppen? Een absolute aanrader voor iedere true crime liefhebber.
TitelDe Mexicaanse methode
Auteur(s)Arthur Debruyne
OndertitelDe opmars van Mexicaanse drugskoks in de Laga Landen
ISBN9789026358715
UitgeverAmbo|Anthos
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdDirect (on-line)
Prijs€ 13.99
BindwijzeePUB 3 met digitaal watermerk
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!