Beoordeling:  
Levertijd: Nog niet verschenen, verschijnt op maandag 28 februari 2022

De zonden van onze vaders E-Boek

Åsa Larsson

prijs: € 12.99

ePUB 3 met digitaal watermerk

ISBN: 9789026357824


E-boek Dit is een E-boek. Om dit boek te kunnen lezen heeft u een e-reader nodig. U kunt het boek direct na het afrekenen downloaden.

Over het boek

In De zonden van onze vaders heeft Forensisch patholoog Lars Pohjanen nog maar kort te leven wanneer hij openbaar aanklager Rebecka Martinsson vraagt een verjaarde moordzaak te onderzoeken. In 1962 verdween de vader van de Zweedse bokskampioen Börje Ström spoorloos. Nu is zijn lichaam eindelijk gevonden, in de vriezer van een overleden alcoholist. Met een schotwond in zijn nek.

Maar Rebecka Martinsson heeft al genoeg aan haar hoofd. Ze is weer single nadat Krister Eriksson haar heeft verlaten omdat ze vreemdgegaan was met een oude liefde. Op haar werk is ze woest, omdat haar baas tijdens zijn sabbatical haar aartsvijand Carl von Post de leiding over het team heeft gegeven. Bovendien heeft ze een slepende ruzie met haar collega en vriendin Anna-Maria Mella. Rebecka zit dus niet te wachten op een verjaarde zaak. Maar hoe kan ze nee zeggen tegen iemands laatste wens?

Over Åsa Larsson:
**** ‘Verrassende plotwendingen en spannend tot de laatste bladzijde. Åsa Larssons specialiteit is het scherp en vakkundig neerzetten van personages. Ze doet dit zo goed dat de personages werkelijk tot leven lijken te komen.’
Hebban


**** ‘Als fan van Scandinavische thrillers, kan ik Åsa Larsson zeker aanraden.’ – Vrouwenthrillers.nl

De zonden van onze vaders van Zweeds bestsellerauteur Åsa Larsson is een psychologische thriller. Het is 't zesde en afsluitende deel van de Rebecka Martinsson-serie, die ook op Netflix is te zien.
TitelDe zonden van onze vaders
Auteur(s)Åsa Larsson
ISBN9789026357824
UitgeverAmbo|Anthos
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdNog niet verschenen, verschijnt op maandag 28 februari 2022
Prijs€ 12.99
BindwijzeePUB 3 met digitaal watermerk
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!