Beoordeling:  
Levertijd: Nog niet verschenen, verschijnt op donderdag 17 september 2020

De vrouw met het dodenmasker

Mads Peder Nordbo

prijs: € 21.99

384 pagina's, Paperback

ISBN: 9789026352256


Over het boek

De vrouw met het dodenmasker van Mads Peder Nordbo – auteur van Meisje zonder huid en Koude angst – is bloedstollend spannend: een ijzingwekkende Arctische thriller!

Een man wordt dood aangetroffen op de bodem van een put bij een oude vikingruïne. Wanneer de politie sporen vindt die erop wijzen dat de man vermoord is door een vrouw die al zes maanden geleden is overleden, breekt er paniek uit in de kleine Groenlandse samenleving. Is de moordenaar een levende dode? Een Qivittoq, een mythisch wezen dat uit is op wraak? De politie richt zich op Tupaarnaq, die van de aardbodem verdwenen lijkt. Haar enige vriend, journalist Matthew Cave, voelt zich gedwongen haar te vinden. Hij reist naar Denemarken om meer over haar verleden te weten te komen, en ontdekt dat Tupaarnaq niet de persoon is voor wie hij haar aanzag. Als hij terugkeert naar Groenland hoort hij dat er meer lijken zijn gevonden. Dan wordt hij wakker, besmeurd met bloed, en nu is hij zelf verdacht…

‘Fans van Scandinavische thrillers kunnen deze auteur aan hun lijstje toevoegen.’ – Kirkus Reviews

De vrouw met het dodenmasker van Mads Peder Nordbo is bloedstollend spannend: een ijzingwekkende Arctische thriller! Eerder verschenen van deze auteur Meisje zonder huid en Koude angst.
TitelDe vrouw met het dodenmasker
Auteur(s)Mads Peder Nordbo
ISBN9789026352256
Aantal pagina's384
UitgeverAmbo|Anthos
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdNog niet verschenen, verschijnt op donderdag 17 september 2020
Prijs€ 21.99
BindwijzePaperback
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!