Beoordeling:  
Levertijd: Nog niet verschenen, verschijnt op dinsdag 7 april 2020

Het huis van bewaring

Nicci French

prijs: € 26.99

Hardback

ISBN: 9789026352201


Over het boek

In hechtenis is de spannende literaire thriller van het wereldberoemde schrijversduo Nicci French, bekend van onder andere de Frieda Klein-serie.

Tabitha zit vast in een huis van bewaring, beschuldigd van moord op buurman Stuart Rees. Van de bewuste dag kan ze zich echter haast niets herinneren, ze leed aan een depressie. Toch denkt ze dat ze onschuldig is. Wanneer ze merkt dat haar beoogde advocaat hieraan twijfelt, besluit ze zelf haar verdediging op zich te nemen. Maar dat blijkt lastig vanuit de cel. Diverse kennissen uit het dorp en haar ex bezoeken haar in de gevangenis, waardoor ze erachter komt dat Stuart weinig vrienden had en dat zij zelf vanaf het moment dat ze weer in het dorp was komen wonen met argusogen wordt bekeken. Zou iemand haar de schuld in de schoenen proberen te schuiven of heeft ze het misschien toch zelf gedaan?

Nicci French heeft weer een spannende thriller geschreven, vol onverwachte plotwendingen.

In hechtenis van schrijversduo Nicci French, bekend van de Frieda Klein-reeks, gaat over een vrouw die vanuit de gevangenis haar onschuld probeert te bewijzen. Een thriller vol onverwachte wendingen.
TitelHet huis van bewaring
Auteur(s)Nicci French, Nicci French
ISBN9789026352201
Afmetingen223x150x43 mm
UitgeverAmbo|Anthos
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdNog niet verschenen, verschijnt op dinsdag 7 april 2020
Prijs€ 26.99
BindwijzeHardback
Gewicht642 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!