Beoordeling:  

Dit artikel kan helaas niet besteld worden.

Zeven leugens

Elizabeth Kay

prijs: € 21.99

352 pagina's, Paperback

ISBN: 9789026348969


Over het boek

Zeven leugens van Elizabeth Kay vertelt het verhaal van de vriendinnen Jane en Marnie, die al sinds de middelbare school onafscheidelijk zijn. Voor de fans van BA Paris en Liane Moriarty.

Jane en Marnie hebben veel met elkaar gemeen. Beiden worden ze verliefd en zijn ze voor hun dertigste gelukkig getrouwd. Maar Jane heeft Marnies echtgenoot nooit gemogen. Ze vond hem altijd zo grof en arrogant. Alsof hij zich een god waande, onsterfelijk. Wat achteraf gezien ironisch is natuurlijk. Want als Jane al die leugens niet had verteld, zou de man van haar hartsvriendin nu misschien nog geleefd hebben.

Zeven leugens gaat over oude, complexe vriendschappen, obsessieve liefde en de niet-aflatende pijn van rouw. Jane is geen onbetrouwbare verteller, ze vertelt de waarheid. Haar waarheid.

De vraag is: geloof je haar?

‘De nieuwe ster aan het literaire thrillerfirmament!’ – Evening Standard

‘Een duistere, razendsnelle thriller verteld door een van de interessantste personages die ik ooit ben tegengekomen. Warm aanbevolen.’ – Shari Lapena, schrijfster van Het stel van hiernaast

‘Ik verslond Zeven leugens in minder dan 24 uur. Het is zó’n slimme en heerlijk duistere pageturner!’ – Alice Feeney, schrijfster van Soms lieg ik

Zeven leugens van Elizabeth Kay gaat over oude, complexe vriendschappen, obsessieve liefde en de niet-aflatende pijn van rouw. Voor de fans van BA Paris en Liane Moriarty.
TitelZeven leugens
Auteur(s)Elizabeth Kay
ISBN9789026348969
Afmetingen216x136x30 mm
Aantal pagina's352
UitgeverAmbo|Anthos
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdNiet meer leverbaar
Prijs€ 21.99
BindwijzePaperback
Gewicht465 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!

Het lijkt er op dat u geen PDF plugin in uw browser heeft. Geen nood, u kunt hier klikken om de pdf te downloaden.