Beoordeling:  

Dit artikel kan helaas niet besteld worden.

Sluit alle deuren

Riley Sager

prijs: € 15.00

408 pagina's, Paperback

ISBN: 9789026347597


Over het boek

Sluit alle deuren is de nieuwste thriller van Riley Sager, bekend van De laatste meisjes en Mijn laatste leugen. Spannend van begin tot eind; Stephen King, Karin Slaughter en Lisa Gardner zijn al fan.

In Sluit alle deuren begint Jules Larsen aan een nieuwe baan als housesitter in het exclusieve appartementencomplex Het Bartholomew in Manhattan, New York. Er zijn maar een paar regels: geen bezoek ontvangen, elke avond in het appartement doorbrengen en de andere bewoners niet storen.

Jules staat op straat, dus ze is maar wat blij met dit buitenkansje om haar oude leven achter zich te laten. Ze valt een beetje uit de toon tussen de superrijken, maar trekt op met een andere oppasser, Ingrid. Niets is wat het lijkt, vertelt Ingrid, die met de dag banger lijkt te worden. Jules doet haar angst af als onzin, maar dan verdwijnt Ingrid spoorloos en komt Jules erachter dat zij niet de eerste oppasser is die vermist raakt.

‘Strakke plot.’ – The New York Times

Sluit alle deuren is de nieuwste thriller van Riley Sager, bekend van De laatste meisjes en Mijn laatste leugen. Spannend van begin tot eind.

TitelSluit alle deuren
Auteur(s)Riley Sager, Riley Sager
ISBN9789026347597
Vervangt ISBN9789026352751
Afmetingen215x136x35 mm
Aantal pagina's408
UitgeverAmbo|Anthos
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdNiet meer leverbaar
Prijs€ 15.00
BindwijzePaperback
Gewicht519 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!

Het lijkt er op dat u geen PDF plugin in uw browser heeft. Geen nood, u kunt hier klikken om de pdf te downloaden.