Beoordeling:  

Dit artikel kan helaas niet besteld worden.

De escaperoom

Megan Goldin

prijs: € 21.99

368 pagina's, Paperback

ISBN: 9789026346972


Over het boek

Welkom in de escaperoom. De opdracht is simpel: kom er levend uit.

De escaperoom van Megan Goldin is een huiveringwekkende thriller over misleiding en wraak, voor de fans van Het vorige meisje en De vrouw in suite 10.

In de lucratieve wereld van Wall Street zijn Vincent, Jules, Sylvie en Sam ultieme carrièrejagers. Hun leven staat in het teken van meedogenloze ambitie, miljardendeals en buitensporige luxe. Wanneer de vier vast komen te zitten in een escaperoomlift gaat het verschrikkelijk mis. Ze worden gedwongen hun onderlinge wedijver opzij te zetten en gezamenlijk opdrachten uit te voeren om vrij te komen. Naarmate deze onheilspellender worden en er duistere geheimen bloot komen te liggen, wordt de stemming grimmiger. Als ze willen overleven, moeten ze een laatste raadsel oplossen: wie van hen is een moordenaar?

‘Fantastisch. Een van mijn favoriete thrillers van het jaar.’ – Lee Child

‘Adembenemende thriller […] Goldin beschrijft gedetailleerd hoe de spanningen in de lift steeds hoger oplopen […] En passant schetst Goldin een meedogenloos beeld van de Amerikaanse samenleving.’ - VN Detective & Thriller Gids 2020

Welkom in de escaperoom. De opdracht is simpel: kom er levend uit
TitelDe escaperoom
Auteur(s)Megan Goldin, Megan Goldin
ISBN9789026346972
Afmetingen216x136x31 mm
Aantal pagina's368
UitgeverAmbo|Anthos
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdNiet meer leverbaar
Prijs€ 21.99
BindwijzePaperback
Gewicht478 gram

  acteel

Geschreven op zondag 24 november 2019 door Justine Koster
Een heel actueel onderwerp in dit verhaal. Want er zijn toch al heel wat mensen die wel eens ergens een ?escape? hebben geprobeerd. In dit verhaal gaat het net even anders. We duiken in het leven van beleggingen, investeringen, het verliezen, maar ook het winnen van miljoenen. Wall Street, de firma Stanhope, dat is waar je wil werken. Zo ook Sara Hall. De zorg voor haar ouders kost veel geld en op deze manier kan zij haar steentje bijdragen. Maar geld maakt niet gelukkig zegt men. En als dan door een vreemd ongeluk haar vriendin Lucy om het leven komt, wordt Sara langzaam maar zeker wakker en gaat zij op onderzoek uit. Dit onderzoek wordt niet gewaardeerd door haar leidinggevende en Sara wordt ontslagen. Haar leven stort in, maar toch herpakt zij zich weer en duikt in de zogenaamde zelfmoord van haar vriendin Lucy. Een spannend verhaal, mensen opgesloten in een lift, die zich opent na het oplossen van raadsels. De temperatuur loopt letterlijk open af. Een hele ingenieuze wraakactie. Die je tot op het laatst in spanning houd. Een verhaal wat echt op gang moet komen, en waarvan je in het begin geen idee hebt waar het heen gaat, of waar het toe leidt. Toch zit er wel zo?n spanningsboog in dat je doorleest. Je wordt niet teleurgesteld, het blijft tot de laatste pagina spannend. De schrijfstijl is goed, en ieder hoofdstuk begint met een andere persoon die keurig worden uitgewerkt. Bij de hoofdstukken die echt over Sara Hall gaan krijg je een mooi beeld, van hoe haar leven er uit heeft gezien en hoe ze bij Stanhope terecht is gekomen. De cover ziet er goed uit en past bij het verhaal. Alles samen is het een goed opgebouwd verhaal, goed uitgewerkt en een mooie cover. Voor mij gaat deze schrijfster in de herhaling.
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!

Het lijkt er op dat u geen PDF plugin in uw browser heeft. Geen nood, u kunt hier klikken om de pdf te downloaden.