Beoordeling:  

Dit artikel kan helaas niet besteld worden.

Vraag niet om genade

Martin Österdahl

prijs: € 22.99

511 pagina's, Paperback

ISBN: 9789026336973


Over het boek

In Vraag niet om genade van Martin Österdahl moet Max Anger zijn eigen verleden onder de loep nemen om de vrouw van wie hij houdt te redden. Het eerste deel van de Max Anger-serie.

Pashie, een jonge vrouw die in Rusland werkt voor de Zweedse organisatie Vektor, verdwijnt spoorloos uit Sint Petersburg. Op hetzelfde moment is er een cyberaanval op het telefoonnetwerk in Stockholm, waardoor de veiligheid van Zweden in gevaar komt.

Pashies geliefde en collega Max Anger reist af naar Sint-Petersburg om uit te zoeken wat er met haar gebeurd is. Veel tijd heeft hij niet: hij weet dat de kans dat ze vermoord wordt met elke minuut groter wordt. Pashie is namelijk op het spoor gekomen van een gevaarlijk individu, iemand die al heel lang in de schaduw opereert. Max stuit op een verband met zijn eigen verleden, en met dat van zijn vader, die tijdens de Tweede Wereldoorlog als wees opgroeide. Verleden en heden komen samen op een manier die Max niet had durven vermoeden...

Vraag niet om genade, deel 1 van de Max Anger-serie, van Martin Österdahl is een Scandinavische thriller op Russisch grondgebied: hoe ver zal Max Anger gaan om zijn geliefde te redden?
TitelVraag niet om genade
Auteur(s)Martin Österdahl, Martin Österdahl
OndertitelMax Anger serie 1
ISBN9789026336973
Afmetingen230x150x43 mm
Aantal pagina's511
UitgeverAmbo|Anthos
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdNiet meer leverbaar
Prijs€ 22.99
BindwijzePaperback
Gewicht765 gram

  Vraag niet om genade...........maar om geduld

Geschreven op vrijdag 3 mei 2019 door Jos Thomassen
De Zweedse organisatie Vektor heeft een bureau in St. Petersburg. Het doel is de democratie te bevorderen. Een medewerkster Pashie verdwijnt. Haar Zweedse vriend en collega Max gaat haar zoeken. Tijdens de zoektocht ontdekt Max een verband met zijn eigen verleden, zijn vader en zelfs met Stalin. Ik vind het niet erg als een verhaal vol onwaarschijnlijkheden en ongelooflijke gebeurtenissen zit als het maar goed verteld wordt. Ik vond dit boek saai en traag. Ik betrapte me op de gedachte "schiet eens op". Ik denk niet dat ik de rest van de trilogie ga lezen, maar misschien moet ik mezelf uitdagen...
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!

Het lijkt er op dat u geen PDF plugin in uw browser heeft. Geen nood, u kunt hier klikken om de pdf te downloaden.