Beoordeling:  
Levertijd: 2-3 werkdagen

Flashback

Sj Watson

prijs: € 21.99

336 pagina's, Paperback

ISBN: 9789026330926


Over het boek

Flashback van SJ Watson is een psychologische thriller met een razend tempo, van de auteur van de wereldwijde bestseller Voor ik ga slapen. Flashback speelt zich af in Blackwood Bay. Een Britse kustplaats waar nooit iets gebeurt. Toch?

Ooit was Blackwood Bay een drukbezocht kustplaatsje. Maar nu, geplaagd door teruglopende toeristenaantallen en economische malaise, is het nog maar een schim van wat het was. Het is een spookstadje geworden, en daarmee de perfecte locatie voor filmmaker Alex om haar nieuwe documentaire te schieten. Maar de hechte dorpsgemeenschap is achterdochtig over haar motieven. Want er gebeurt nooit wat in hun dorp, dus waarom zou ze hier filmen? Of is er iets? Weet zij meer dan ze zegt, en wie is ze eigenlijk?

Wederom gebruikt SJ Watson het psychologische spel waarmee hij met Voor ik ga slapen miljoenen mensen aan de bank gekluisterd hield en hij combineert dit op geraffineerde wijze met het claustrofobische gevoel van een kleine dorpsgemeenschap waar iedereen elkaar kent.

Flashback van SJ Watson is een psychologische thriller met een razend tempo, van de auteur van de wereldwijde bestseller Voor ik ga slapen.
TitelFlashback
Auteur(s)Sj Watson
ISBN9789026330926
Afmetingen216x137x38 mm
Aantal pagina's336
UitgeverAmbo|Anthos
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 21.99
BindwijzePaperback
Gewicht522 gram
Voeg een recensie toe »

   Flashback - SJ Watson

Geschreven op zaterdag 28 november 2020 door M.C. van den Hoek
Een goed, spannend boek! Het verhaal speelt afwisselend in het verleden en het heden en is heel goed opgebouwd. Ik heb ervan genoten op het puntje van mijn stoel.

Het lijkt er op dat u geen PDF plugin in uw browser heeft. Geen nood, u kunt hier klikken om de pdf te downloaden.